en lååång blogg-paus

2010-04-25 @ 17:18:34
Jag vet, men ibland är det bara så skönt att inte ha en massa måsten omkring sig. Bloggen kan ibland vara ett sånt måste. Så, efter en välbehövlig paus kommer här en snabb uppdatering kring det mesta som hänt under sista månaden. (om jag nu kan komma ihåg vad som hänt)

Olivia har ialla fall fyllt 6 år. Helt galet!! 6 år!!! Och har värsta gluggen i munnen. Sötnosen!
Födelsedagen firades med ny cykel, med 3 växlar och en fräck cross-design. Kalas förstås, i gympasalen på Eklandaskolan, där glada 5 och 6-åringar svingade sig i lianerna, spelade basket, hängde i ringarna och bara lekte i 2 timmar, med avbrott för korv och tårta förstås. Hur kul som helst!

Sen har ju Magnus och jag varit iväg på resa. New York är en alldeles underbar och cool stad, och jag uppmanar alla att ge den ett besök någon gång i livet. Jag ska absolut tillbaka!

Madison square garden var nog den häftigaste upplevelsen, allt folk, alla galna amerikaner som jublar och buar sina egna spelare, nationalsången och så hockeyn. Ja, helt klart en cool upplevelse.

Sen är ju hela New York en upplevelse i sig. Magnus o jag började första morgonen med en löptur upp till Central Park, ner igen på 5th avenue och bara njöt i över en timme. Vilken skillnad mot att kuta runt här hemma.

För att sammanfatta resan; absolut den bästa upplevelsen jag haft!

Linnea var i Stoockholm under påsken och Olivia härjade i Mjölby med mormor och morfar och en himla massa andra kompisar. En övernattning hos Lilly och grabbarna var nog höjdaren tror jag. Hon var helt klart nöjd med sin vecka i Mjölby.

Väl hemma igen lunkar allt på som vanligt. Tänk vad fort man ställer om sig till olika situationer.
Igår grillade vi och käkade goda tapas hos Hemmingbergs. Jag tog mig i kragen och sprang dit. Det är ju trots allt snart dags för ett Göteborgsvarv. Suck!

Idag har vi planterat växter och blommor både på fram och baksidan så förhoppningsvis får vi njuta av lite blomsterprakt framöver.

Egentligen står familjespinning på programmet, men Linnea är hängig så det får nog bli en skön hemmasöndag med film istället.


Hm, ja det blev en kort sammanfattning men bättre det än inget, eller hur?




Olivia 6 år med prinsess-tårta som önskat











NEW YORK 2010