Urinvägsinfektion!!!!

2009-06-21 @ 22:34:15
Är det någon som vet hur ont det gör???? JA, JAG VET!!! Ständigt kissnödig, bara några ynkliga droppar som vill ut och en fruktansvärd smärta down there!!! Och bloood!!!
Imorgon blir det vårdecentralen och penicillin. Tack så mycket!! Jä..a midsommar.

Har inte haft urinvägsinfektion sen jag var 20 och åkte bak på Stenbergs motorcykel.
Men som sagt nu, 17 år senare var det dags tydligen och jag skyller allt på regnet som bara måste ösa ner precis vid dansen, och med min kropp vet väl nästan alla att det tar TIMMAR innan jag är varm igen!!!

Nåja, slut på gnället. Ser fram emot en skön vecka med mycket sol och värme på jobbet. Sista jobbveckan, sen är det SEMESTER!!! Längtar galet mycket efter sovmorgon, frukost på altanen med min fina familj, sköna sommarkvällar att bara få vara.
Stockholm står på agendan, Mjölby också och en tripp upp till fina vännerna i Luleå. Sen hoppas jag ju självklart på solen här också. Då kan man bara packa matsäck och åka ut till havet.

(Får man säga att man längtar liiite till hösten??? Jag får ju bli ettafröken till världens finaste klass ju)

Kramar i massor till alla fina människor jag känner!!!

...och här kommer lite bilder

2009-06-21 @ 18:12:58

            

        Skolavslutningslunch på Långedrags Wärdshus, och självklart jordgubbstårta för att fira sommarlovet!!!




                                              MIDSOMMAR 2009




                                Världens finaste tjejer









                                                Älsklingen



         Vi trotsade regnet . Är det midsommar så är det!!



                                           4 tappra dansare



               lockade snart till sig fler danssugna





                                      bubbel och sol



        



                Gerles fina husvagn på Björkängs Camping








Skolavslutning, Linnea 12 år och midsommar

2009-06-20 @ 21:52:13
Så får min summering av veckorna som gått bli. Har inte haft så mycket lust att blogga på länge, men nu gör jag ett tappert försök!

Har bara 1 vecka kvar innan semester. Jag kan inte ens beskriva hur skönt det ska bli!!!! Nu vill jag bara ha solen och värmen tillbaka så kommer semesterfiraren i mig släppa loss totalt.
Skolavslutningen blev en blöt historia. Regnet valde att ÖSA ner PRECIS när vi skulle ut och sjunga, såå typiskt. Men inomhus hade vi världens bästa 6-åringar som sjöng sommarsånger för full hals och avslutade med den coolaste dansen i Eklandaskolans historia. Succé är bara förnamnet!!!!

Självklart blev det lunch på Långedrags Wärdshus, mys med familjen och en härlig tradition vi påbörjade för några år sen. Efter lunchen blev det jordgubbstårta och fint besök av Malin och Line. Nä, Magnus o jag åt jordgubbar men ingen tårta!!

En vecka senare var det dags för tårta igen!
Världens finaste LINNEA fyllde 12 år i onsdags. Frukost på sängen med skönsång från familjen, ny TV på rummet, och en del småpaket förstås gjorde 12-års dagen lyckad.
Kalas har hon vuxit ifrån nu, så istället tog hon med sig Linnea o Natalie upp till sjön med picnicmys och tårta.
Lite lik sin mor är hon, så kvällen ägnades åt grill med massor av fina vänner, mer tårta, mer sång mer paket. Jag är rätt säker på att hon var sååå nöjd med födelsedagen!!!

I torsdags drog Linnea o Magnus iväg till Stockholm medan vi andra firade midsommar hos Hemmingbergs. Det absolut bästa med midsommar är lunchen!! kan sitta i timmar och bara njuta!!! Vi trotsade regnet och tog med familjerna ner till midsommarstången. Tyvärr vräkte regnet ner precis lagom till dansen. Men skam den som ger sig. Magnus o tjejerna tog tag i egen dans och snart fylldes ringen på med danssugna barn och vuxna. En spontan ringdans blev till och vi avverkade alla gamla härliga ringdanssånger innan vi stövlade hemåt igen.

Resten av dagen/kvällen innehöll nog allt som hör midsommar till. Jordgubbar med glass o grädde, grill, tipspromenad för barnen, rosé för vuxna, sällskapsspel och bara skönt midsommarfirande med sköna vänner. Man kan inte önska sig mycket mer!!!

Idag bar det av till Björkängs camping där Gerles firat midsommar med nya fina husvagnen. Fick en skön eftermiddag med sol och blåst nära havet, och jag blev störtförälskad i världens sötaste lilla hund. Vill ha!!!! En annan gång kanske!!

Självklart finns det bilder men de kommer lite senare!!
Njut av lördagskvällen!!
                ♥

Superduper-helg!

2009-06-08 @ 21:59:51
Har haft en hektisk vecka bakom mig, med fix o trix inför personalfesten i fredags, som man vet kommer att bli bra, men som tar på krafterna rejält innan man har rott iland allt.

Och som sagt, lyckat blev det. Glada kollegor, god mat, roliga lekar och avslappnat mingel. bättre kunde det nog inte bli. Själv var jag inte kvar så länge, eftersom den stora festen i Mjölby pockade på min uppmärksamhet.

så i lördags morse satte sig 3 av 4 familjemedlemmar i saaben o susade iväg mot Mjölby. Linnea valde att denna gång stanna kvar i göteborg. Kompisar, Liseberg och Hawaii-fest lockade mer, vilket jag har full förståelse för.

Mamma o pappa fick inte se mycket av oss innan det var dags att svida om och dra iväg på först förfest hos Hanna o Marcus o sen på logfest hos Stefan o Jessica. Massor av roliga människor, allas partyhumör på topp och allt blev bara såå bra, kul och lyckat!!
Vi åt, dansade, sjöng, dansade, sjöng, dansade, skrattade minglade och hade en helt fantastisk kväll/natt ute på landet!

Trubaduren var nog den bästa jag någonsin varit med om, det varvades med singstar, så ska det låta, disco, och massor av skojiga grejer. Dansgolvet var nog inte tomt en enda gång på 8 timmar!!!!

Att man får lida för lördagen än idag får det väl vara värt!!
Och det var förstås HUR kul som helst att alla tjejerna med respektive var på plats, alla utom Jenny o Staffan, tyvärr.



mina 2 fantastiska kollegor i sina rätta jag. hahahahahaha, sorry girls, jag var bara tvungen!



                                                partypinglor



                                      barndomsvänner





















Semester NU, tack!!

2009-06-02 @ 19:58:28
Är sååå vansinnigt trött. har allvarliga funderingar på att krypa ner under täcket redan nu! Arg, grinig, trött morsa och fröken är ingen kul kombination.
Idag efter jobbet for vi iväg till Mölnlycke, jag och Olivia, för att fira världens finaste 4-åring, lite i efterskott. Hade svåra problem att hålla mig vaken i bilen och väl framme var det 3 ras som träffades, jag, karin o Henrik. Hahaha, vilken syn. Suck, pust och stön var allt som hördes från oss. Olivia och Axel höll däremot igång ordentligt, hopp i sängen och annat bus varvades med korvätning och jordgubbar med glass. (kesella vanlij för mig och Karin, ok Malin?)
Tyvärr avslutade vi besöket med en arg mamma och en ledsen Olivia. Jag gillar INTE när barn säger nej till precis ALLT och jag gillar INTE att barn slår mig på rumpan!  Morr blir det från morsan då!!
Som sagt, sängen är väääldigt lockande!!

Go´natt alla! och tack Karin för mat och fika!

Måndag med sol, värme o en gnutta fotboll

2009-06-01 @ 21:31:35
Sprang till jobbet idag. Igen! Eftersom jag är totalt slut EFTER jobbet, så känns det skönt att man åtminstone får lite motion INNAN jobbet.
Har njutit av en varm och solig dag med barn som sprungit genom vattnet i vattenslangen. Härligt! Tänk om sommarvärmen kunde få stanna i några månader nu!

Hade lovat mina härliga 7-åringar att komma och kolla på deras fotbollsmatch nästa gång de spelade hemma. Så ikväll var det dags. Olivia o jag susade iväg för att se Solängen svettas och spela för allt vad de orkade. Det bästa med dessa härliga ungar är, att det spelar ingen roll om de vinner eller förlorar, för de har så förbaskat skoj och alla kämpar tappert. Underbara ungar!!! är såå glad och såå stolt att få bli deras fröken ett tag till!

Nu sitter jag mest och håller tummarna för att huset jag vill ha inte sticker iväg i pris. Än så länge inga bud lagda, men jag känner på mig att det inte blir vi som flyttar in i Fiskebäck till hösten. Men jag håller tummarna och önskar så mycket jag bara kan!!!! Vill ha vill ha vill ha!!!

Magnus upplyste mig om att vi antagligen blir utan bil i veckan också. SÅLD!! Förhoppningsvis. Fast jag vill ju gärna ha en annan bil. Snart! Allt går liiiite lättare då!

Nu är det dags att natta trötta kroppen. Imorgon är det tidig öppning på fritids som gäller!
                                                                          ♥