Sista inlägget här på länge

2010-12-12 @ 14:30:13
Från och med imorgon finns vi på www.resedagbok.se/pernilla

Vi har verkligen försökt att utnyttja våra sista timmar i Sverige på bästa sätt. Mycket ska göras men man måste också få tid till att säga hej då ordentligt.
Igår träffade jag Marie och Karin på Le pain för en god, fransk frukost, massor av prat och en underbart skön stund med fina vänner.
Sen fick det bli lite shopping av små julklappar att ge bort till fina kollegor.

Kvällen tillägnades de allra bästa vännerna. Champagne-mys på Ciccies och Mannes hotellrum, fantastiskt god mat och gott att dricka på Familjen (absolut värt ett besök)goda drinkar på Ruby bar och Tranquilo innan kvällen avrundades på hotellbaren. Vi är sååå nöjda med kvällen och att få avsluta den med er, Ciccie, Pernilla, Manne och Rikard. Tack också Stenberg för den trevliga gesten med det goda bubblet på restaurangen. Ingen kan ha ett bättre ex än jag!!!

Idag är det städning, packning, fix och trix som gäller. Allt ska på plats nu så att vi bara kan stänga igen huset med allt ordnat.
Ikväll firar vi mini-jul hos Line och morsorna. Om ett dygn laddar vi för en lång flygresa.

So long Sweden. Hello Thailand!!!!

"Börjar du bli pirrig nu?"

2010-12-08 @ 18:24:30
En vanlig fråga och helt befogad såhär 5 dagar innan avresa. Men NEJ, jag har inte tid att bli nervös, jag har inte ens tid att tänka. Huvudet är så fullt av allt annat som måste fixas innan vi åker.

Och så alla utvecklingssamtal mitt uppe i allt detta. Vilket är väldigt trevligt ska tilläggas. Trevliga föräldrar och givande samtal. OM nu föräldrarna behagar dyka upp vill säga. Nu har jag 4!!!!!!stycken som inte har kommit på samtal. Och hur sjutton ska jag få in dem på 2 futtiga dagar utan att slå knut på mig själv???? Vet inte...är mitt svar. Jag vet faktiskt inte. 3 av samtalen är det egentligen ingen brådska med. Men den fjärde är SUPERVIKTIG!!! Både för mig, för barnet och för föräldrarna. GAAAAH!!!! Inte kul alls!


Nåja, det löser sig ju alltid på något sätt. Visst gör det det. Men det känns inte bra. Jag vill ha ett ordentligt avslut!!

Olivia vill ha avskedskalas för kompisarna. (hon och Line har tittat på Pippi) OCh visst ska hon få ha det. Nu ska vi bara bestämma om det ska bli glass eller tårta. Jag tyckte då glasstårta, så blir alla nöjda och glada. Men det är INTE slutdiskuterat ännu, enligt Olivia. Den som lever få se.

Sommarparty i slutet av november












Hade en grym bild på Karra, men den har försvunnit. Fortsätter leta

på tillfälligt besök

2010-12-07 @ 21:46:37
Snart, snart sitter vi på ett plan. På väg mot värmen och äventyret. Ja, jag ser det faktiskt som ett äventyr. Det är så många olika delar av vår resa, vi varvar storstadsliv med djungeläventyr, vi njuter av sol och salta bad, vi får en vardag i paradiset med jobb och skola och som avslutning på allt detta, jag ska leva i 5 veckor utan min fina familj.
Och hur ska jag klara mig så många månader utan mina vänner???  Ja, jag vet, det är klart att jag gör, men ändå....

Bloggen kommer ta ett uppehåll nu, och istället hittar ni oss här:
http://www.resedagbok.se/Pernilla

Där kan ni följa med oss på vår resa från norr till söder och allt däremellan.

Ha en god jul och ett gott nytt år!!
Kramar till er alla



Hittade lite sköna bilder. 2 pixbo-girls




En grymt koncentrerad Line tar tag i pepparkaksbaket






Första härliga snön




Dansuppvisning







Japp, det är fina och duktiga tjejer vi har