Sol och värme

2008-04-30 @ 08:43:28
Efter Linneas träningshelg i Skåne blev resultatet feber och ont i huvudet. Så måndag och tisdag har Linnea och jag varit hemma från skolan. Vädret har ju varit helt strålande, så många stunder har givetvis tillbringats på stolen ute på altanen. Lider just nu av lätt abstinens/ångest över att ha läst ut sista delen av Stieg Larsson och vet att det inte finns fler! Så nu har man sagt bye bye till Lisbeth och Mikael med stooor saknad!! Hur ska man klara sig??

När jag hämtat Olivia från förskolan myste vi till det med lite god fika, sen är det ju bara cykling som gäller för lillskruttan. Hon är som en duracellkanin. Man drar upp henne o så scyklar hon ÖVERALLT HELA TIDEN!!! Men så har hon också blivit en riktig hejare på cykling också!!

Ikväll ska vi till Gerles på lite grill. Någon valborgseld kommer jag förmodligen inte att se röken av, men men. För några år sen var vi i skänninge o kollade elden och alla motorcyklarna. Lite nostalgi kan man väl lugnt säga!!
Ni som får njuta av eld ikväll, njut för mig också!!!

image646

                                                     fikamys på altanen

image647

                                                                       min fina Linnea

image648

                                                          och min fina Olivia


Tjejmiddag

2008-04-28 @ 16:56:52
I lördags var jag bjuden på tjejmiddag till härliga Pia, min granne och mamma till Melissa o Jennifer som Olivia gärna leker med.
Kul att få träffa och lära känna lite nya människor i livet. Blev lätt överraskad när Annelie från Luleå plötsligt stod där i rummet. Vi träffades på Jannes 40-års fest i Luleå i augusti, och visst ,världen är liten så, vips möts man med helt nya människor. Kul o knasigt. Supersöta sonen Rasmus lyckades förstås flörta med varenda en av oss.
Efter en god o giftig drink blev det mycket tjejsnack och fnitter över tacos och Pias kalasgoda guacamole. massor av vin lyckades man få i sig också, Helt plötsligt var flaskan tom! (hur gick det till egentligen) Ännu värre blev det när Pia plockade fram Sambuccan och det började snapsas. Insåg snart att nu är det dags att styra hemåt och så fick det bli. Lyckad tjejmiddag med härliga nya bekantskaper. Kul!!!
Tack Pia och alla andra härliga tjejer för en jättetrevlig kväll!!!
(Raset kom hem utan problem, stupade i säng, vaknade som ett ras och betedde sig som en zombie hela söndagen)

image645

image635

                                                      Födelsedagsbarnet Pia

image636

image637

image638

image639


image641

image642

image644

image643

                                                          "Ja må hon leva..."

Lördagsfika

2008-04-26 @ 16:38:14
Efter en stressig vecka och lätt abstinens att inte ha fått till en träff med Ciccie på jättelänge! så lyckades vi äntligen klämma in en kortis på förmiddagen. Åsa, jag, Olivia o Ciccie hälsade på hos Pernilla på nya arbetsplatsen. (kändes jättekonstigt att se henne där och inte hos oss) men käck o glad o trevlig mot allt o alla, hon är som klippt o skuren för yrket. God latte kunde hon göra också!

Därefter blev det hämtning av Maja från kalas, in på systemet o inhandla dryck för kvällens tjejmiddag, vi hann också med blommor både till födelsedagsbarn o till den egna trappan.

Hade behövt en liten paus o bara få blunda en liten stund, men nä här är det full fart. Magnus slutar 5 och middagen börjar 5. Ingen rast ingen ro. Rapport om kvällens aktiviteter kommer imorgon. Ha en skön lördagskväll allihop. Nu har solen hittat hit igen också, så nu börjar partypinglan i mig sakta vakna. Tjohooo!!!!!!!!!

image632

                                           Underbara Pernilla i full fart

image633

                                           Olivia o Åsa njuter av smaskig fika

image634

                                  Back from NY och bildskön som vanligt

Och här kommer bilderna

2008-04-25 @ 18:14:35
image621

                                              Rymdtårta, kaffe o saft. Mys!!

image623

                      Supersnygg rymdraket gjord av mjölkkartonger

image622

                                                    Smaskig rymdtårta

image624

            Tre fotbollsspelare tampas om bollen. Inte alltid helt överens!

image625

                            Magnus kollar in dotterns bollkänsla?!

image626

                        Bästiskollegan Karin, en engagerad fröken!!

image627

                                                   Supercoola Jessica

image628

                                          Taktiksnack?? Knappast!!

image629

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN hittade Linnea ett par vårskor. Efter att hysteriskt gått igenom varenda skobutik som finns (ja,ja, lite överdrivet kanske) så hittade dottern dessa fina reebok. Modern nöjd o glad igen och Linnea också, hoppas jag!

image630

         Tre förväntansfulla fina tjejer på väg mot nya äventyr i skåne o fotbollslägret

image631

        En hel helg utan tjatiga föräldrar. Kan det bli mycket bättre för en 11-åring!!

Rymdkalas, fotbollsdebut mm

2008-04-25 @ 17:49:30
Veckan har varit fylld av aktiviteter och semesterlugnet är ett minne blott!
I måndags var det dags för me and i, fast hos Karin denna gång. Lyckades faktiskt hålla mig till att bara köpa strumpor denna gång. Kan kanske bero på att jag redan handlat allt fint ur kollektionen! Mysigt var det ialla fall att få komma iväg o träffa Karins vänner o fika lite.

Innan dess hade vi fått ursöt underhållning av Olivia o hennes förskola. De har jobbat med tema: rymden, och i måndags var det stort rymdkalas som avslutning. Det sjöngs sånger och bjöds på kaffe med rymdtårta och strålande väder. Supermysigt!! Och snacka om att de lär sig! Tror att Olivia kan mer om rymden än jag!!!

I tisdags var det information inför Linneas kommande fotbollsläger. Hm, dottern ska för första gången sova borta utan mamma eller pappa i närheten. Hur ska detta gå??? Antagligen hur bra som helst, men modershjärtat är lite vekt just nu!!

Onsdag och torsdag bjöd på fotboll. I onsdags hade våra underbara 6-åringar seriedebut på hemmaplan. Så Karin, Axel, jag och Olivia beslöt oss för att åka dit o heja allt vad vi orkade!! Det gick ett sus bland killarna när fröknarna dök upp. Och trots förlust så var de strålande duktiga!! En bonus fick de när även Jessica dök upp! snacka om engagerade fröknar!!!!!

I går kväll var det Linneas tur att spela. Kortedala stod på tur och tjejerna dängde till ordentligt med 6-4. Go girls!!!

Olivia cyklade för kung o fosterland uppe på grusplan så nu har hon lärt sig att både starta o stanna på egen hand. Om vi inte sprungit efter hade hon även lyckats med konststycket att cykla in på plan under pågående match. Fröken galning i ett nötskal!! Nya utmaningen nu är att stå upp o cykla. Går väl sådär kan jag säga!! Men tror nå´n att hon ger sig?? Nä just det!!

Nu har jag precis vinkat av Linnea och rallykört för att hämta upp Ella o Maja eftersom kaos råder i Göteborgstrafiken o Ciccie satt fast mitt i eländet. Olivia leker med kompisar, Magnus spelar poker o jag pustar ut efter en hektisk dag/vecka. Ser fram emot en lugn o skön fredagskväll och en date med Lisbeth Salander o Mikael Blomkvist.

                      Eftersom datorn är väck o inte vill ladda upp bilder så får jag försöka senare.
                                                                 Puss o kram så länge!!
                                                                                       ♥


Borta bra, borta bäst!!!

2008-04-20 @ 22:15:05
Hemkommen från en OTROLIGT skön och härlig skidsemester i sälen. Hade kunnat stanna en vecka till, minst!!!
Allt har bara varit sådär toppenbra från början till slut: Tjejerna klarade bilresan utan större gnäll och ojande. Stugan vi hyrt av Annika var jättefin o fräsch med MASSOR  av snö utanför. Tjejerna hann knappt kliva ur bilen förrän de var uppe o klättrade och åkte kana i alla stora högar. Helt otroligt hur mycket snö det var. Fram till bara några mil innan Sälen var det barmark.

Första dagen i skidbacken bjöd på STOR sol, till min stora förtjusning och tro det eller ej, Karin, men jag fick faktiskt ta av mig en tjock tröja!!! Tjejerna kämpade tappert i prova på-backen en stund innan det var dags för första åket i knappliften och grön backe.

Efter några åk på vingliga ben och en galen Olivia som totalvägrade ploga och bara ville åka fort(vem är förvånad) så blev tjejerna bättre o bättre för varje gång. Magnus o jag fick till några egna åk för att känna på den egna formen men annars kämpade vi mest på hela familjen.

Dag 2 och 3 var vi mest vid Gustavsbacken, och Olivia fick ÄNTLIGEN åka stolslift som hon tjatat om sen vi kom till backen. Väl uppe hälsade vi på Snögubben och därefter drog vi iväg till snögubbeborg och härlig lång skidåkning som hela familjen kunde njuta lite mer av.

Kan ju berätta hur mycket som helst, men jag tror att ni förstår hur bra vi har haft det! Sol, skidor, våfflor, härlig skidåkning, massor av snö får summera semestern. Och lite Mjölbybor stötte vi ju på förstås. Evaa Larssons ljuva stämma hörde jag vid After Skin och Familjen Stackling såg vi på håll.

Nästa år blir det en hel vecka. Minst! Och då blir det skidskola för tjejerna så kanske vi kan komma iväg i ännu större backar.
Väl hemma igen blev det cykling innan vi knappt kommit innanför dörren. Snacka om att ha blivit aktiverad i några dagar. Men fy vad det är värt det!!!!!

image610

                            De första stapplande åken i prova på-backen

image611

                                                 Fikamys i backen, ett måste!!!

image612

                                           Första turen upp mot högre höjder!!

image613

                                             På toppen av Gustavsbacken!!!!!!!

                            

Semester

2008-04-15 @ 23:49:43
Nu tar jag semester från bloggandet i några dagar. Imorgon stuvar, och då menar jag verkligen stuvar (hur kan man få med så mycket på så få dagar, OCH då har jag även verkligen lyckats prioritera att packa lätt) vi in familjen och sätter kurs mot vårt Sälenäventyr.
På söndag är vi back in business igen och då LOVAR jag att komma med fullständig rapport om hur härligt, ljuvligt och underbart vi har haft det.

Karin o Henrik, tack så HEMSKT mycket för att vi får låna så mycket bra grejer av er! Och tack för en trevlig tisdagskvällsfika=)

Ciccie, ha det så underbart du bara kan i New York och njut lite för mig också, please!!!
Pernilla, ha så kul i Kiel, fast å andra sidan så oroar jag mig absolut inte över att det skulle vara på annat sätt!!
Alla ni andra fantastiska människor som finns därute: njut av vårvärmen som ska komma så ska jag njuta av härlig skidåkning och mys med familjen.

                                                   Puss o kram och på återseende om några dagar!!
                                                                                                 ♥

image609

Idag jobbade vi verkligen HÅRT i vårsolen. Glada gungande o klättrande barn, smaskigt utemellis och soltörstiga "fröknar". Livet kändes riktigt gött idag!!!!

Kloka barn

2008-04-14 @ 20:58:26
Min underbart goa 4-åriga, snusförnuftiga Olivia säger bara så bra och kloka saker helt plötsligt. Ikväll när vi läst klart godnattsagan, låg vi och myste en stund. Helt plötsligt säger hon: "Mamma, vi ska inte ha med Pluto i vårt solsystem för det är en dvärgplanet och vi ska bara ha med vanliga planeter." Sötunge!!!! Man blir så varm i hela kroppen. (Till historien hör att de har tema rymden på förskolan just nu)
Annars är det mest cykling på schemat hemma hos oss nu. snacka om att få mycket motion. Och det är ju aldrig fel!!!

Nu jobbar jag bara en dag till, sen blir det att packa väskorna fulla, stuva in familjen i saaben och sätta kurs mot Sälen!!! Har beställt soligt väder med klarblå himmel och en massa härlig skidåkning. Eftersom vi har bestämt att inte ta med datorn ,utan ha en gammal hederlig mysig familjetripp, så önskar jag mig också glada och nöjda barn!
                                                                                                ♥

Myshelg med mamsen o papsen

2008-04-13 @ 20:50:00
Har haft en riktigt mysig helg med mycket innehåll. Lyckades till och med få iväg grattis kort till Isac och Noah på 2-årsdagen i fredags. Jippi!! Hoppas killarna fick en härlig födelsedag Jessica! Såg fram emot en mysig fredag och efter 2 glas vin så däckade man som vanligt efter en tuff arbetsvecka. Därefter rivstartade vi lördagen med gårdsstädning och tro´t eller ej, SNÖ, som försvann fort, tack och lov.
Vid lunch dök mamma o pappa upp och snacka om att man är bortskämd när pappa har gjort den supergoda italienska blomkålstomatpastasåsen (långt o krångligt ord). Och Magnus blev lika lycklig när det visar sig att mamma ännu en gång bakat hans favoritmarängtårta. Så här frossades det på både det ena och andra. Olivias ögon tindrade när hon fick nya paket och bli firad, IGEN!! Lycka!!! Eftersom vi fick vårkänslor under fredagen kom vi på den superbraiga idén att grilla på lördagen. Sagt och gjort, fläskfilé och klyftpotatis med tzatziki. Så smarrigt o gott och bara doften av grillat!! Mums! Längtar efter många goda grillkvällar.

Och som grädde på moset fick Olivia chansen att glänsa med att ha lärt sig cykla helt och hållet!!! Stolta föräldrar fick springa bredvid för att hålla lite koll på läget. Hon blir ju gärna lite VÄL modig som en del av er kanske vet!! Jessica o Malin, nu måste ni faktiskt komma hit och se detta fantastiska!!!! (och Malin, det börjar bli skönt på uteplatsen nu)

Har även hunnit med att kolla in Linneas fotbollsträning. Trodde att hon skulle skämmas ögonen ur sig när hela släkten dök upp på träningen, men hör och häpna, det var ingen fara.

Avslutade en lcykad helg med ett besök på Universeum. Mamma höll sig låångt ifrån ormarna men annars var de imponerade av stället. Och vem är inte det?! Idag lyckades vi också få se de underbart söta små aporna.

Vinkade hej då till mams och paps, lämnade Linneorna i Eklanda och susade hem till Sisjön för att terrorisera grannarna med Bobbycar och en Olivia som kröp upp i knät på grannen Monika, som i godan ro FÖRSÖKTE läsa en bok i solen. (tills huliganen dök upp) sen blev det cykling. Igen! Jag lyckades komma iväg på en skön joggingtur och Vivan o Magnus höll mig sällskap en bit. Snacka om att man får motion när barnen lär sig cykla!!! Men en stolt moder springer gärna bredvid gullungen. Förstås!!! Natti natti!!!

image597

                           En härlig vårdag med mor och far på besök

image598

                                          Linnea Linnea Olivia o Magnus

image599

                                                        Kolla in supercyklaren

image601

                                Tone Bekkestad, släng dig i väggen!!

       

Fler bilder kommer en annan dag.

                            Emil och Mia, ett stort grattis till förlovningen från oss. Stora kramar!!!
                                                                                    ♥
 

Kusiner, släkt och vänner

2008-04-12 @ 23:14:47
Man får passa på när alla kusiner äntligen är samlade. Förhoppningsvis får vi njuta av varandras sällskap även i Kroatien till sommaren.

image586

                                               Linnea Moa Olivia o Martin

image587

                                             Supersöta killen Martin

image588

                                             Finfina tjejerna Olivia o Moa

image589

                                                                Och så finfina Linnea

image590

Supersnygga äkta makarna Hemmingberg lyckades snika till sig av mamsens goda marängtårta innan de gav sig av på 40-års fest.

image591

                         Magnus och storebror Hågge(min storebror alltså)

image592

            Varför lutar jag mig alltid på alla kort???? Ciccie bildskön som vanligt

image593

                                                           Mys med mormor

image594

                                            ............och lite mamma-mys

image595

                         .............med både stora och små härliga tjejer




Mjölby

2008-04-12 @ 22:59:17

När min kära mor fyllde år i början av mars lånade jag ju deras kamera för att ta kort. Nu när vi fick besök av mor o far så hade äntligen pappa med sig de utlovade korten.
Vi lyckades ju få till en mysig tjejfika på Mjölby stad och så finns det lite annat smått o gott också.

image583

                                                         Jenny o jag

image584

                                                              Hanna o Ciccie

image585

                                                     Catja med ursöta/snälla dottern

Från glamour till kor

2008-04-09 @ 18:49:30
Ja, så är det! Igår fick man känna sig lite glammig med ett glas vin i handen. Idag gjorde vi vårt årliga besök på Arla miniors bondgård där man kommer så långt ifrån glitter och glamour man kan. Men, det är en mysig utflykt och barnen är sååå nöjda. Vi har fått klappa kalvar (såå söta) matat stoora kor, sett hur man mjölkar (jag lovar, vi har nog sett det största juvret någonsin) hoppat i höet och avslutat alltihop med fikamys a´la arla. Bröd med smör, ost, ett glas mjölk och till sist yoggi. Där har ni 2 timmars härligt bondgårdsbesök. Inte lika kul att komma in i kapprummet där ALLT luktar kossa. Eller förresten, det räcker att lukta på sig själv. Fyyyy! Ska ställa mig i en varm och välbehövlig dusch.

image582

        Karin lyckades föreviga vårt bondgårdsbesök. Snacka om damm i luften!!!

image581

                                "  Vad glor du på??"

Kvälls-apt vs. Inspirationskväll

2008-04-08 @ 20:07:24
Karin kom i förra veckan på att vi dubbelbokat oss denna kväll. Fritids har apt på jobbet och vi har anmält oss till en inspirationskväll inne i stan. Hm, vad ska man välja??? Valet var HUR lätt som helst. Stan. Elite Hotel. Vin och ciabatta och därefter en kort föreläsning om mattematerial för år F-3.

Efter att ha åkt omkring i nästan en halvtimme för att hitta bra parkering nära Elite Plaza lyckades vi äntligen hitta en plats vid casinot. en liten bit att gå, men ingen fara. När vi då står utanför ingången till hotellet säger Karin: Du, jag är inte så säker på att det är här. Vad heter det andra hotellet som också är Elite?? Eh, menar du Park, svarar jag då. Då inser vi att vi blir tvungna att ta en powerwalk från ena änden av den lååånga avenyn (plus lite till då) för att hinna i tid till vin o tilltugg (för det var trots allt det viktigaste=) så, sagt och gjort. Till slut blev hotellet rätt, vinet smakade utmärkt gott och Ciabattan var klart godkänd med parma och mozarella. Undrar vad kollegorna fick på jobbet??? Inte nå´t antar jag!!!

image579

                                         Mums med vin och ciabatta

image580

Måste bara lägga ut denna härliga bild på vitsipporna. Nu finns ingen återvändo. Våren är här!

Fikamys

2008-04-07 @ 21:03:08
Vilken underbar dag det blev till slut. Solen kom för att visa att våren är på väg och helt plötsligt känner man sig hur pigg som helst. Kände att jag bara måste komma ut i detta härliga väder så på med mp3 spelaren och iväg. Hur gott som helst. Lyckades t.om få i mig en god kopp kaffe på vägen.

Efter gymnastik (Olivia)cykling, fotboll och middag lyckades Ciccie o jag smita hemifrån en stund och njuta av den fantastiska utsikten och servicen på Långedrags Wärdshus. Kan se mig själv sitta där många sköna kvällar i sommar.

Ciccie fyllde ju år i lördags men lyckades bli sjuk precis lagom, så ingen födelsedagsfest blev det. Så vi tog en liten födelsedagsfika bara hon och jag denna gång. Hoppas att du tyckte om armbandet Ciccie, annars är det helt ok för mig att byta.

Mitt dåliga samvete vet också att guddottern Frida fyllde i lördags. Är ju hur sopig som helst på att få iväg grattiskort i tid, så Frida, stort grattis ändå från oss, och när vi träffas (snart hoppas jag) så lovar jag att fira dig ordentligt.

                                                                                           ♥

image576

                                              Födelsedagsbarnet Cecilia

image577

                    Den här utsikten ska vi njuta mycket av i sommar

image578

Skrattretande!!

2008-04-07 @ 10:55:17
Så känns det är man åker på det mesta. Skrattretande!! Vaknade i lördags natt med ont i magen. Och mycket riktigt, magsjukan kom o hälsade på. Kul? Sådär! Tack och lov verkar det vara en lindrig variant så idag mår jag faktiskt bra igen. Nu håller vi tummarna för att Magnus o Linnea slipper detta. Olivia har nog haft en minivariant av den också. Lika bra att få det nu, för nästa vecka tänker vi susa nerför backarna i Sälen o bara NJUTA!!!!!

Askims cup o Pixbo vs Balrog

2008-04-05 @ 20:02:57
En lång och händelserik dag har man nu i ryggen. Hjärtat har konstant suttit i halsgropen. Började faktiskt med en jogging runt Sisjön (tyvärr är ju kondisen på noll igen, men det vill ju inte hjärnan fatta) så snacka om att vara HELT slut efter den turen. Men skönt var trots allt.

Därefter drog vi iväg för att kolla in Solängen. Tjejerna var grymma i första matchen: 1-1 mot Kvidinge och grymt spel. Andra matchen fick de tyvärr stryk med 4-0 och självförtroendet fick sig en liten törn. Därefter väntade skräckmatchen mot Askim som de fick storstryk av senast. Men tjohoo, de ryckte upp sig och lyckades få till 1-1 och självförtroendet var på plats igen. Grymt jobbat tjejer!!!!!!!!!!

Mellan matcherna hann Joakim, Anna-Lena, jag o Olivia få till en trevlig fika på Nordgården.

Så var det då dags för avgörande matchen mellan Balrog o Pixbo. HUR mycket folk som helst och grym stämning. När Karin, jag o Olivia kom in efter 7 minuter låg Pixbo under med 2-0!!! Inte bra!! Men.....de ryckte upp sig o spelade grymt bra,2-2 när slutsignalen tjöt och förlängning väntade. My god, hur mycket ska nerverna tåla egentligen? Tyvärr lyckades Balrog peta in 3-2 och där var Pixbo ute för denna gång.

Nu har vi flötat i oss en good kebabpizza och laddar för körslaget och Singalong. Sen blir det bingen. Är helt slut och imorgon är det dags för Cup igen!! Där har ni min helg i ett nötskal!!!

image564

                                                         Duktiga fotbollstjejen

image565

                                            Linnea M kämpar som attan

image566

                                                   Bästisarna kollar läget

image567

                      Olivia lyckades få med Herr och Fru Marcko på bild

                     


Vänstertopp precis som mamsen


image573

                                      Olivia bollade med Matilda utanför plan

image574

                                Blivande fotbollsspelare kanske?!

image575

                             Jessica med det röda hårbandet som Olivia bestämt

Fredag

2008-04-04 @ 20:20:17
Shopoholicen i mig har vaknat till liv. Idag öppnade en ny butik här i Sisjön, Brandworld, med vansinnigt snygga träningskläder, jackor, skor, you name it. Lyckades trots allt hålla mig i skinnet och bara köpa nya, fina gympadojor åt Olivia. Hon testade dem direkt, provade att springa i dem och det blev succé!!
Tyvärr fortsätter hennes magvärk och småkräkningar. Är det inte konstigt? Hur pigg som helst på dagarna, och så ont i magen och kräks på kvällarna?

Ikväll har vi laddat med vin o supergod fisksoppa, så imorgon kommer Linnea skruva den som Beckham på Askimscupen!! Eller nå´t!!  Hela dagen kommer i vilket fall ägnas åt sport i olika former: Linneas fotboll, Innebandy där Pixbo möter Balrog=ett måste. Kan bli hur spännande som helst. Och så ska man väl försöka fåtill lite egen träning också, hur nu det ska gå till???
Ha en skön fredagskväll alla goa vänner. Rapport kommer under helgen!!

image563

           Kolla in nya, supersnabba vårdojorna. Karin, den butiken är ett MÅSTE!!!!

Såhär...

2008-04-03 @ 21:01:28
...vill jag att våren ska se ut. Sooool (och värme, men den kommer väl snart) Snart har jag världens bästa jobb. Idag fick vi känna på lite grann av vad som väntar!! Våren är på väg med stormsteg. Bara det gör ju att man blir lycklig. Erik o jag får börja jobba på brännan!!!

image561

"Solen lyser himlen är blå. Vad det är skönt att leva då. Högt i topp går allas humör och det är det som susen gör"

image562

Till skillnad från den här hemska rastvakten för några veckor sen!!

Tisdag

2008-04-01 @ 22:23:27
Varför är man så himla trött? Kan någon svara på det? Karin kände inte igen mig på jobbet. energi=noll!
Sen var det dags för Olivias utvecklingssamtal. Jodå, hon sköter sig, MEN... som Tony Irwing säger, hon är en bestämd dam och hamnar lätt i konflikt. Ok, kom med något nytt, säger jag. Annars var allt så bra så, tack och lov!

Hem och fixa pannkakor, vad händer då, jo, Olivia börjar kräkas! Ja, inte av pannkakorna men av maginfluensa. SKIT OCKSÅ!! Ser inte fram emot denna natt! Sorry Karin, jag ska hålla mig låångt borta från dig vännen.

Däckade i soffan en stund och sen tog Ciccie och jag en skön kvällspromenad i vårluften. Åhh vad jag längtar efter härliga vårkvällar nu!!! Och dagar förstås. Idag VÄRMDE solen helt underbart. I Like a lot!!!! Nu måste min energi komma tillbaka, bums!!!
 
                                                                                                  ♥
                                                                                  

Barnkalas! Puh!

2008-04-01 @ 22:10:31
Jag borde väl egentligen vara van med barn som kutar omkring och röjer för fullt, men icke!! Olivias barnkalas i söndags var en riktig pärs! 10 galna 4-5-åringar som var både högt och lågt och ingen ordning på nånting. Men Olivia var nöjd och det är ju ändå det viktigaste. Presentöppning med snurra flaskan, korv med bröd, lite lekar, tårta, fiskedamm och godisätning. där har ni 2 timmars gammalt hederligt barnkalas. Därefter däckade både jag o Magnus!! Tack och lov att det är ett helt år till nästa barnkalas. (Linneas fester är LITE lugnare)

image552

                                                  Första gästen har anlänt

image553

                            Olivias kärlek sitter bredvid och kompisen Melissa

image554

                                                       Förväntansfulla barn

image555

                                        " Ja må hon leva uti hundrade år"...