Agda 80!

2008-10-31 @ 19:15:32
Så kände jag mig idag efter skridskoåkningen med jobbet. Och då hade jag bara åkt extremt lugnt och fint. Men det är väl bara att inse att åldern börjar ta ut sin rätt.
Efter värktablett och utslagen i soffan åkte jag till slut hem, satte mig i ett varmt bad (som Magnus fick hjälpa mig upp ur) och tack och lov fanns en akuttid hos naprapat.
Fy fasiken vad otäckt det är när han ska knaka till ryggen! Och vilket träningspass man fick. Var totalt slut och genomsvett efter mitt besök. Men nu känns ryggen mycket bättre. Ett tag till!  Och jag har lovat mig själv att inte slarva med stretch och core-övningar i fortsättningen!

Vill ju så gärna åka in till stan och träffa Monika som är på besök. Får åtminstone göra ett litet försök, fast festa blir det inte som det var tänkt från början. Det blir till att ta bilen!

Ha en skön fredagskväll och se upp för häxor och monster!

snö!

2008-10-30 @ 20:47:32

Har precis kommit hem från ytterligare en me&i-träff. Tänk vad många trevliga människor det finns överallt! Varje gång jag är iväg får jag en så´n härlig kick. En kick av trevliga människor, trevliga hus, gott fika, nöjda kunder. Det är nästan som efter träning, när man är full av energi och bara vill ta itu med tusen saker på en gång.

Just nu drömmer jag om att få ett trollspö som ger mig huset i Solängen som jag vill ha. Och att vi får massor av pengar för det här huset, att någon svingar trollspöet och vips! är allt fixat som måste fixas för att överhuvudtaget  kunna visa huset i någorlunda schysst skick.
Hm, drömma får man ialla fall göra och det gör jag!!

Pratade precis med pappa som berättade att det snöar i Mjölby! Helt otroligt.
Karin, imorgon hoppas jag att vi får se lite av den glada, härliga, mysiga Karin. Please!
Åsa, jag försöker gärna få in en ny fika till helgen.
Ciccie, du får en stor kram av mig och imorgon tänker jag på dig lite extra, jag lovar!
Nu ska jag fikamysa med familjen hade jag tänkt!
                                                                                    Kramar

Borelia

2008-10-27 @ 16:48:00
Idag blev en kort jobbdag och istället fick vi dra iväg till vårdcentralen med Linnea. För några veckor sen satt en äcklig fästing på hennes ben och nu upptäckte hon att det var alldeles rött kring bettet. Så, domen blev, Borelia! 10 dagars penicillin 3 gånger om dagen. Snacka om dunderkur!!

Efter det besöket tog jag med mig tjejerna på en god fika, för att lugna nerver och mysa lite extra tillsammans nu när man fick lite bonustid ihop.

Godis vs Snövit

2008-10-26 @ 21:26:02

Kom ju på att torsdagen inte bara blev en me&i-torsdag. Jag passade på att spontanbesöka Pernilla o Rickard också. Det är alltför sällan vi ses nuförtiden. Tyvärr! Men det var härligt att få sitta en stund i lugn och ro och prata ikapp lite.
Helena, jag tycker vi bokar den där kvällen på heaven 23 och massor av drinkar. Snart!!!!

Att ta kort på Olivia nuförtiden är inte det lättaste. Kalasfin med godistunika på väg till Sigrids kalas. När vi hämtade henne var tunikan väck och istället uppenbarade sig Snövit i dörren. Hm, får nog bli en snövit-dräkt i julklapp till henne. Magnus blir säkert överlycklig. Och Jessica! Eller inte!

Nu har vi ialla fall tränat. Ciccie kämpade på och lär väl se ut som jag gjorde för en vecka sen. Lycka till med träningsvärken gumsan!

Äntligen är hela familjen samlad och imorgon får tjejerna vakna utan oss. Det är ju inte alla som har ledigt!!

                                                                           Söndagskramar
                                                                                        ♥



                           Som sagt, inte det lättaste





                                             Nice outfit!!!

Ikväll har vi tokrensat alla kläder som absolut inte används och nästan alla kläder tjejerna hade som bebisar. Imorgon kommer klädinsamlingen och kanske får vi mer plats både på vinden och i klädkammaren. Yeay!! Bara att shoppa nytt med andra ord!!!

me&i-torsdag, mys-fredag, skön helg!!

2008-10-26 @ 16:55:20
För att fortsätta på temat "hänt i veckan". Har haft en urskön helg. Inga måsten, inga krav, bara fått vara med familjen och tagit det såå lugnt.
I torsdags drog jag iväg ut till Mölnlycke på ännu en me&i-träff, denna gång hos Karins fina vän, Karin.
I fredags kom Jessica och malin hit på lite fredagsmys, med god mat och Idol, förstås. Magnus o Jessica drog igång guitar hero, men då tröttnade malin o jag. Fort!

Vaknade med grym huvudvärk igår, så istället för innebandy och fika med Åsa, bäddade jag ner mig i sängen och myste med Sex and the City istället. Shit vad jag gillar dessa damer! De förgyllde hela lördagen åt mig.
Olivia var på kalas hos en kompis och 2 timmar att bara slappa på kändes som en dröm.

När jag äntligen lyckades tråckla mig ur sängen fick vi en trevlig, spontan inbjudan från familjen Hemmingberg.
Där blev vi som vanligt bjudna på massor av god mat, gott tilltugg och god glass. Tjejerna speedade runt som vanligt, förutom stackar Maja, som var lite sjuk.
När vi till slut kom på att vi skulle åka hem var det full storm ute!!!

Idag var det kalas-dags igen. Då passade Magnus och jag på att åka iväg o kolla mattor. Både till köket, trapporna och sovrummet. Vi funderar starkt på att lägga in heltäckningsmatta i sovrummet!!! Snacka om retro-nostalgi! Köket blir nog svart, golvet alltså, tror det blir fint till det vita och vår nya fina köksbänk. Till trapporna blir det svart sisal-matta. Jojo, nu ska det bara bli gjort också!!!

NU: Träning. Ska ge mig på bodypump igen. Ska nog ta det lite lugnare idag, så att jag kan gå imorgon.
SEN: Mysa med familjen och speciellt med Linnea som har lyxat sig på tylösand SPA hela helgen. Orättvist!!!!!

                                                                                          Bye for now!



                                 fix o trix hos la familia



                                            superbustjejerna



                                                        me



                                                  my darling



                                      Manne fixar o grejar

        Tack vänner, för en mycket trevlig o spontan lördagskväll!

mys-måndag, me&i-tisdag och fotbollsonsdag

2008-10-22 @ 20:45:11
En sak som faktiskt är mysigt med höstrusket, det är att man kan tända en massa ljus, äta lite extra gott en vanlig måndag och få umgås massor med sin fina familj.
I måndags var en sån dag. Vi käkade gott, lyxade med efterrätt, spelade memory hela familjen, och spanade in nya, snygga akvariet.

Igår var det dags för me&i igen. Kände mig lite ringrostig efter 2 veckors uppehåll ,men det gick ju strålande ändå. Kunde ta med Olivias superfina overall att visa nu också. Hoppas få in en order på ytterplagg nu!

Och idag onsdag har vi först haft trollfest på jobbet. Massor av fina, fräkniga trollungar smaskade i sig maskar, svampar, hallon och grodor som sköljdes ner med trollsaft och fullt av spindlar!!! Läskigt värre!!! Men ett jätteroligt tema!
Karin och jag friskvårdade oss på planeringen. Efter mycket velande valde vi en powerwalk, med paus för kaffe och sen powerwalk tillbaka till skolan. Klarade oss precis från regnet!!

Nu har Olivia o jag badat, Linnea kom hem från träningen som en dränkt katt och snart är det dags för.....Grey´s. Har sett reklamen för detta och jag säger bara....Oh....MY...God!!!!!
Marie, imorgon blir det kaffe snack kring detta!!!! Karin, njut av din härliga dag!!!!Miss you already!!









                    vårt fina akvarie och fiskarna lever än!!

                             Puss och go´natt alla fina!!

Sköna söndag!!

2008-10-19 @ 21:42:22
Hann med det mesta som stod på dagens agenda, men inte allt. Bullarna blev bakade och supergoda. Nya fina fiskar simmar omkring i vårt akvarium. Vi kollade hus som inte var som vi trodde, tack och lov. Magnus S och Linnea hade lite härlig pappa-dotter-tid, och kollade Mamma Mia på bio, Mys! Familjen Hemmingberg var här och åt en god söndagsmiddag. Desserten ratades av barnen. Och jag vet, frukt är INTE godis, men med grädde och vaniljkesella trodde jag att det skulle gå ändå. Icke sa nicke. Den goda fruktsalladen fick vi vuxna äta upp själva.

Hade ju tänkt ta mig runt Sisjön med Magnus och Olivia, men min stackars kropp har alldeles för ont så det får bli en annan dag.
Imorgon blir det bodybalance, så får jag förhoppningsvis stretcha ut det onda lite grann.

Nu funderar jag på att ta ett skönt bad för att mjuka upp kroppen lite, eller faktiskt sova och vakna pigg och redo för en ny, härlig vecka med fina kollegor!!!





                     Bulle och mjölk, kan det bli mycket bättre?

Poffsen

2008-10-19 @ 12:19:45
"Pappa, jag vet att jag kommer från din snopp". Eller, förresten,inte från snoppen utan från påsen som hänger bakom snoppen". Poffsen!! Hahaha, poffsen! Helt underbart ord för pungen. Ska nog börja använda det!!
Underbara unge!!

Idag lyser solen igen! Love it!
Har massor av härlig energi över. Trots grym träningsvärk efter mitt hårda bodypump-pass igår. Man känner att man lever ialla fall. Stackars kroppen är helt chockad!!!
Nu står bullbak på listan. Sen ska vi kolla hus i Solängen igen och  Magnus o tjejerna ska fixa fiskar till akvariet (snälla Malin, kom hit ialla fall) och senare kommer familjen Hemmingberg hit på lite Söndagsmiddag! Ser ut att bli en helt fantastisk söndag!!!

                                                                                        Hej så länge!!

Lovely fredag

2008-10-17 @ 23:28:52
Idag har solen värmt skönt och solbrillorna fick åka fram igen. SNÄLLA, låt det bli fint hela helgen!!!
Magnus och jag har ätit god middag på casinot och där lämnade jag min man för lote pokerspel. Nu ska ju sägas att det faktiskt ingick i hans present från mig, så allt är i sin ordning. Själv drog jag vidare en kortis till familjen Hemmingberg och hämtade upp Olivia, sen vidare för att hämta upp Linnea med kompisar som haft en skön filmkväll hos klasskompisen  William. Kul att de hänger med massor av olika kompisar, tycker jag.

Imorgon ser jag fram emot ett svettigt bodypump-pass, och sen har Olivia önskemål om att baka bullar. Hm, det får helt och hållet bero på vad det är för väder.
Stenberg och Linnea ska på fotboll tillsammans med laget och Magnus jobbar.

Ska bli otroligt skönt med en soft helg utan en massa måsten.
I veckan drar klädförsäljningen igång igen och så får vi Mjölby-besök i form av Gurre. Mysigt! Har inte bestämt om vi ska välja att tömma minibaren på hotellet eller hålla oss till kaffe=)

                                                                                           NU: Sova!!!!

Tröttare än tröttast!

2008-10-15 @ 20:55:04
Vet inte om det beror på vädret eller helgen, men min kropp är Helt slut!!! Varken kaffe, härliga kollegor eller annat mys hjälper. Jag vill bara sova!!!
Karin och jag funderade på om det kan bero på att man inte har nåt speciellt att se fram emot för tillfället. Men det har ju jag. På fredag ska vi till kasinot, magnus o jag, mysig middag och lite spel. Imorgon ska vi iväg och kolla in hus. Inte för att vi har råd, men drömma kan man ju alltid göra.

Ikväll har Linnea spelat 9-manna match. Tror att tjejerna tyckte det var lite roligare att spela flera och på större ytor. duktiga var de ialla fall, och vann gjorde de också. Yeay!!

Nu: få Olivia i säng
Snart: Grey´s
Sen. SOVA!!!

kOM PÅ EN SAK JAG SAKNAR: VÅRA LUNCHPROMENADER!!! Enda tillfället man får se andra härliga kollegor. Det kanske är just det jag behöver just nu!!!

Vilken fru-hippa!!!!!!!

2008-10-12 @ 19:09:51
Prick klockan 12 befann jag mig med min väska och mobil vid poseidon. Får ett meddelande: Gå in till receptionen på konserthuset och fråga efter konserten "naken nudistpolka med mrBig i huvudrollen på tvärflöjt?! Lämna ifrån dig väskan och vänta på vidare instruktioner. Jaa, så det vara bara att göra som man blev tillsagd. Nästa uppdrag blev att shoppa något för 300 kronor på H&M, där fick jag fyra bilder att välja på. Carrie, snygg som vanligt, Miranda i svart klänning, Charlotte i ett litet rosa fodral, eller Samantha i typ underkläder!! Den gick ju fetbort direkt. Snälla expediter hjälpte mig att hitta en outfit som skulle godkännas med mms i provhytten.

Nästa uppdrag: Gå till Scandic Rubinen och flirta till dig en drink i sann sex and the city-anda. Tack för den!!  En gullig bartender log vackert och bjöd på ett glas GT (eller var det vatten) med citron och is. Lätt som en plätt. Nästa uppdrag: gå till 7/11 vid Valand och fråga efter en leverans från sex och skönt. Hm, då började jag faktiskt hata mina kära vänner och kollegor för ett kort ögonblick!  Tjejen i butiken log brett och ropade HÖGT in till sin kollega: "Linus, har vi fått en leverans från sex och skönt???" Haha, jättekul!!!

Sista uppdraget blev turistinformationen. "Hej, jag är från MJÖÖÖÖÖLBY och bor på hotel Avalon, men jag saknar lakan, kan ni hjälpa mig?" Fniss, fniss från alla i butiken.
Sen fick jag härlig lön för mödan: En fantastiskt god lunch med härliga kollegor/vänner på Avalon. Där satt de allihop, Annie, Mersiha, Camilla, Ciccie, Karin, Marie och Helena.

God ceasarsallad och gott rosé till gjorde mig lugn och avslappnad. Tack och lov! För sen kom nog den riktigt jobbiga utmaningen: bli sminkad och fotograferad i värsta top model-andan. Svårt, kul, häftigt, det finns massor av känslor och ord för detta. Av alla 100-tal bilder som togs såg jag en som jag faktiskt blev nöjd med. Ska bli såå kul att få se det färdiga resultatet!!

Därefter drog vi hem till Karin där det fixades god middag, mer att dricka, (fast då drack jag vatten) efter alla glas jag hällde i mig hos fotografen, Malin och Jessica dök helt oväntat upp och gjorde oss sällskap en stund. Fina nygifta brudarna!
Partystämningen ökade i takt med volymen och sen drog vi förstås in till Tranquilo. Hur mycket folk som helst. Massor av dansanta män att snurra sina lurviga med och starka mojitos från Andreas. Inte konstigt att man är trött idag!!!
Hade förstås en helt fantastisk dag med alla härliga tjejer. Jag älskar er trots allt era små svin!!!!!!

                                                                                       Love Ya!!



                                   Partypinglan är på topp!!



                                Kvinnan med attityd, Mersiha!!





   Inövad pose från eftermiddagen eller?. Min fina Ciccie o jag



                         ai caramba, vilken partybrud!!



   



                                            Sicket gäng!!!



                                Vackra Cecilia i snygg pose



         Ett skönt gäng partypinglor. Jag, Ciccie o Camilla



       Vad vore Tranquilo utan dessa herrar?? INGENTING!!!


Soon...

2008-10-11 @ 10:29:23
Snart är det dags. Vet inte vad eller vilka som väntar. Förutom Karin, Camilla och Mersiha då, eftersom Mersiha var så snäll och försa sig lite igår på jobbet. Tack vännen!!
Fick ett bestämt sms från någon, finns bara en jag kan komma på...Helena!

Magnus födelsedag blev inte riktigt som tänkt, men mysigt ändå, förstås. Självklart blev det skönsång med frukost på sängen, god parfym från tjejerna i present och sen var det då tänkt en kasinokväll med lilla frugan med middag och spel. Den kvällen blir nästa fredag , så istället lagade vi god mat, drack gott vin, kollade IDOL hela familjen och käkade tårta. En härlig familjemyskväll är aldrig fel.

Nä, nu måste jag packa klart. Vit skjorta, svart slips??? skor, stövlar, paraply, partyoutfit, badkläder!!!!!! smink, det var vad som stod på min packningslista som någon?! smusslat ner i min väska på jobbet igår. Rapport kommer väl imorgon tror jag. Om jag lever då vill säga!!

                                                                                         Bye for now!!!!

Kräk-kaka och pruttpappor

2008-10-09 @ 21:55:11
Ibland har man ett riktigt roligt jobb. Speciellt när barnen avslöjar pinsamma saker om sina föräldrar! Idag berättade en av mina 6-åringar för en annan 6-åring: "Min pappa pruttar när jag drar i hans finger"! Jag fnissade ljudlöst och ville inte veta att det är "vår" McDaddy som gör såna knasigheter!! Hade svårt att inte fråga honom vad som händer när dottern drar i fingret. Fick bita mig HÅRT i tungan!!!

Torsdagen har varit riktigt rolig, härlig och skojig. Vår kompisvecka i spåret är kanonkul. De "stora" 1:orna och 2:orna tar hand om 6-åringarna på ett fantastiskt sätt. Härligt att se. Idag stod fantasibyggen på schemat. Och alla barnen fick känna sig viktiga och behövda i byggandet.

Eftermiddagen gick åt till shopping av glass och ett par morotskakor bakades (såg mer ut som kräk-kakor) eftersom varken jag eller Karin bakat dem förut så har vi absolut ingen aning om resultatet. Och detta ska vi bjuda kollegorna på till fredagsfikat imorgon. Oh...my...god!!!

Efter jobbet blev det till att susa iväg för att shoppa födelsedagspresent åt min fina man. Kan ju inte avslöja vad det blev, men jag känner mig nöjd!! Raceade in till stan också, där en smarrig tårta från Steinbrenner o Nyberg inhandlades. Magnus favoritsmak, förutom mammas marängtårta då, förstås. Men den ger jag mig inte på en gång till!! Ingen idé!!

Nu ska jag försöka komma i säng eftersom Helena tycker att jag behöver vila upp mig. Kan det vara inför lördagen hon menar?? Vad vet jag? INGENTING!! Och nu börjar jag bli riktigt riktigt nyfiken!!! En "Fru-Hippa" är på gång, men vilka är med? Vad ska vi göra? När dyker de upp? Hur???

                                                                                                       ♥

Bröllop

2008-10-06 @ 21:31:59
Vaknade vid halv 10 och trodde att jag hade all tid i världen för att fixa mig inför eftermiddagen och BRÖLLOP! Hade planer på att tona håret, ta ett bad och bara gotta mig. Får ett sms av Åsa när Olivia o jag är på Frölunda Torg. Festen är inte klockan 16 som jag trodde, Nä, klockan 15!!! PANIK!!! fick rusa hem, få i Olivia lite lunch, snabb fix av mig, packa nattsaker åt Olivia o sen dundra iväg! Jösses vilket uppvaknande. Givetvis var inte bilen tankad och Magnus hade bensinkortet på sig. Och han var för övrigt på golftävling och gick i godan ro och trodde att festen var klockan 16. Jaha, typiskt oss på nå´t vis!
Jag hann ialla fall både lämna av Olivia, tanka, få i mig en smörgås och en kaffe innan jag på utsatt tid parkerade på Hisingen. Svettigt? Nä, hur kan ni tro det??!!

Efter samling vid huset där festen skulle hållas, blev det en skön promenad i höstsolen, rakt in i skogen?! Och DÄR, i en glänta bland höstlöv och ljus dök de upp, Malin och Jessica. Såå fina, så en liten tår givetvis trillade nerför kinden på undertecknad! Det är nå´t speciellt med bröllop!!
Fantastisk sång och gitarrspel, strålande brudar, höstsol och en helt perfekt dag för bröllop!! Kunde inte bli bättre!!!
Därefter knatade vi tillbaka till festlokalen och skålade i bubbel (förstås) och sen blev det tillverkning av partyhattar (jäkla pedagog-fasoner) och mumsiga räkor/kräftor med gott till.

Kaffe och tårta (bakad av mamma Eva, hur god som helst) och så massor av dans!!! Party-Erik släppte loss sina lurviga och dominerade golvet den kvällen. vi andra gjorde tappra försök att hänga på.
Det godaste är nog ändå natta-mat. Krov med bröd och rostad lök mitt inatten, det är inte mycket som slår det!!! Mums!!
Nöjda och glada gav vi oss av  hem frampå nattkröken i storm och regn!! Fy fasiken vad jag INTE tycker om höstrusk!!!

                         Tusen tack Malin och Jessica för en fantastisk dag och en superkul kväll!!!



                          Vart är vi på väg egentligen?




                                             2 höstfina brudar



                            2 partypinglor och lite bubbel



                Erik hade helt klart den fulaste partyhatten





                   "då är man kung kung kung i baren"



                                                   Eh??!!
f

                              som sagt, dominerade dansgolvet!!



                       My lovely husband och dear Ace



                                Joo, det var faktiskt lite småkallt!!!



                                  Partyprissen Erik på topp

Lovely fredag!

2008-10-03 @ 22:04:22
Började redan vid förmiddagsfikat! Kladdkaka som fredagskaka! Kan det bli bättre?? Äääälskar kladdkaka! Sen har dagen bara flytit på. Karin o jag har kopierat typ 1500 sidor papper till barnen. (sorry regnskogen) Efter jobbet drog jag in till stan. En shoppingeftermiddag helt för mig själv var hur trevligt som helst. Känns i plånboken också!! Fikade med Karin o Åsa o en god kopp latte på NK. Därefter blev det bröllopspresent-shopping. Vi ska ju på bröllop imorgon. Yeay!! Vi är mycket nöjda med presenterna, Åsa och jag!! Kan ju inte avslöja vad vi köpte. Än!

Fick en trevlig överraskning när jag kom hem och läste mail från me&i. Har vunnit 700 kronor att shoppa för i septembertävlingen. Har sålt för mer än 50000 kronor!! Helt galet! Kul, men galet!! Tjohoo, här ska shoppas!!!

Karin, hoppas ni fick en trevlig biokväll, du och Karin, och att ni orkade fortsätta ut efteråt!! Blev du pacad??

Marie, hoppas er kväll på stan också blev riktigt lyckad!!

Här är det myskväll med Dobidoo, räkor och en speedad Olivia som har fastnat i vinkelvolten!
Linnea och Magnus åker till Tranås efter Linneas tjejkväll med Pizza och tjejerna i klassen. Hoppas de har det msyigt o kul. Imorgon får familjen Marcko tampas med lill-monstret, som faktiskt är helt underbar just nu. Vi njuter så mycket vi kan.
Ska få till en Bodypump imorgon också är det tänkt. Heja mig!

                         Nu krävs en hel del skönhetssömn om partypinglan ska vara på topp imorgon!!!
                                                     Ha en härlig fredagskväll alla underbara!!

                                                                                            ♥

Onsdag kväll och missad premiär!!!

2008-10-01 @ 22:18:10

Skit också! Har missat första avsnittet av Grey´s! Har i och för sig sett det redan, i somras, på datorn, men man har ju minne som en guldfisk. Nåja, får väl uppdatera mig med Marie o Karin imorgon på 10-rasten, över en kopp kaffe. Nu är vi igång igen tjejer. Yeay!!!

Hittills har veckan varit fylld av olika  aktiviteter. Har hunnit med både träning o me&i-träff hos Ciccie. Ikväll blev en skön stunds avkoppling tillsammans med tjejerna, och en trevlig te-fikastund med Stenberg.
Imorgon är det me&i igen och sen är det FREDAG! Älskar fredagar!!

Idag tog Karin o jag med oss planeringstiden utanför skolans väggar. Sååå skönt att få vara någon annanstans än på skolan som omväxling.
God latte, halvgodcheesecake och 2 effektiva, fnittriga fröknar. Kan det bli bättre? Hann också inhandla 2 nya cd-spelare till skolan.

Lördagen var ju seg som kola, men till slut lyckades vi ialla fall ta oss iväg till Mölnlycke, jag och Olivia. Pixbopremiär för oss och slutresultatet blev 4-4, sen säger vi inget mer om den saken. Är såå glad att vi inte kollade Balrogmatchen på söndagen!!! Inte ens Olivia hade nog lyckats lätta upp stämningen då!!



I söndags lyckades vi hamna på Accesakuten efter att Linnea gjort sig illa på fotbollsträningen (som vi ändå försov oss till, skulle alltså legat kvar i sängen) Som tur är blev det bara en stukning, så efter det besöket drog vi in till Espressohouse och gluttade i lite affärer. Myspys-tid tillsammans är aldrig fel!
Magnus o Olivia fick också en härlig dag ihop. Mamma Mu och kråkan på bio och sen bokmässan, där Olivia blev målad som prinsessa och bara letade rosa böcker.!



Prinsessan Olivia showar loss med paraplyt i högsta hugg. Ljuvlig sång till var det också!!