Onsdag kväll och missad premiär!!!

2008-10-01 @ 22:18:10

Skit också! Har missat första avsnittet av Grey´s! Har i och för sig sett det redan, i somras, på datorn, men man har ju minne som en guldfisk. Nåja, får väl uppdatera mig med Marie o Karin imorgon på 10-rasten, över en kopp kaffe. Nu är vi igång igen tjejer. Yeay!!!

Hittills har veckan varit fylld av olika  aktiviteter. Har hunnit med både träning o me&i-träff hos Ciccie. Ikväll blev en skön stunds avkoppling tillsammans med tjejerna, och en trevlig te-fikastund med Stenberg.
Imorgon är det me&i igen och sen är det FREDAG! Älskar fredagar!!

Idag tog Karin o jag med oss planeringstiden utanför skolans väggar. Sååå skönt att få vara någon annanstans än på skolan som omväxling.
God latte, halvgodcheesecake och 2 effektiva, fnittriga fröknar. Kan det bli bättre? Hann också inhandla 2 nya cd-spelare till skolan.

Lördagen var ju seg som kola, men till slut lyckades vi ialla fall ta oss iväg till Mölnlycke, jag och Olivia. Pixbopremiär för oss och slutresultatet blev 4-4, sen säger vi inget mer om den saken. Är såå glad att vi inte kollade Balrogmatchen på söndagen!!! Inte ens Olivia hade nog lyckats lätta upp stämningen då!!



I söndags lyckades vi hamna på Accesakuten efter att Linnea gjort sig illa på fotbollsträningen (som vi ändå försov oss till, skulle alltså legat kvar i sängen) Som tur är blev det bara en stukning, så efter det besöket drog vi in till Espressohouse och gluttade i lite affärer. Myspys-tid tillsammans är aldrig fel!
Magnus o Olivia fick också en härlig dag ihop. Mamma Mu och kråkan på bio och sen bokmässan, där Olivia blev målad som prinsessa och bara letade rosa böcker.!



Prinsessan Olivia showar loss med paraplyt i högsta hugg. Ljuvlig sång till var det också!!


Kommentarer

Postat av: Karin

Nä det kan inte bli bättre! kram på dig bästiskollega

2008-10-01 @ 22:41:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback