veckorna rasslar iväg

2010-03-20 @ 19:15:50
och helt plötsligt är det 2 veckor sen man bloggade. Skönt på ett sätt, men svårt att komma ihåg vad som hänt under tiden.

Nu har alla utvecklingssamtal kommit igång, så man känner att man lever för tillfället. Hur trevliga samtalen än är, så tar det tid, ork och energi. Så är det bara!

Förra söndagen hade vi familjen Marcko här på söndagsmiddag. Det kändes skönt och trevligt att äntligen få till en träff, även om Linnea var rätt så nervös innan. Men tjejerna fick en mysig kväll och jag tror att det kändes bra för båda två, även om de inte umgås på fritiden längre.

Olivia och jag passade på att baka bullar när vi var hemma med feber. Till skillnad från oss vanliga dödliga som faktiskt blir sängliggandes när vi får feber, så är Olivia förvånansvärt pigg med sin. Så bullbak blev det, som vi i söndags tog med på utflykten upp till Sisjön. Sol, vårkänslor och HELA familjen samlad. Bara en sån sak!

Maja spelade fotbollscup i Lindome förra helgen. Det är så härligt att se alla småtjejer jaga bollen, vara på ett samlat ställe allihop och ha hur kul som helst. Diplom och medalj för alla spelare. Kan det bli bättre??

Veckan som gick varvades med jobb, träning och VAB, igen. Har hittat en rolig träningsform i Hot Yoga. I like a lot!!
Tyvärr tycker både Magnus och kollegorna att det nu är dags för hårdträning med löpningen. 2 månader har vi på oss att komma i form inför Göteborgsvarvet. Och jag som tänkt tanken att på nåt sätt smyga mig ur hela grejen. Nu går det inte, för nu satsar kollegorna pengar på oss. Suck!!

Idag tog jag med mig Pernilla till Kungsmässan. 2 shoppingsugna östgötar, även om undertecknad försöker hålla hårt i plånboken just nu. Pernilla fick ialla fall shoppa loss och nu börjar alla härliga vårkläder komma fram och alla mumsiga accessoarer till. En skön eftermiddag med trevlig lunch och härligt sällskap. Mer sånt tack!

Om en vecka fyller Olivia 6 år!!! Hur galet är inte det!!! Hon skriver och skriver, och man blir bara så stolt som förälder när man ser och hör hur mycket hon kan. Igår kom hon hem med en alldeles egengjord bok. Sagan om prinsessan. Helt fantastisk att läsa!







Ella på övernattning. Här; en goood lördagsfrukost







                         Härliga Sisjön



                                    Mina fina tjejer


             hon är sin mors dotter, helt klart!!
              (skulle kunna vara Malins också)

söndagsbloggare

2010-03-07 @ 21:36:16
Jag har tydligen blivit en söndags-bloggare. I veckan är det fullt upp så då orkar jag inte med att sitta vid datorn mer än nödvändigt.
Men den här helgen har gett mig massor av ny kraft och massor av energi!

I tisdags muntrade vi upp Pernilla lite, jag och ciccie,med ett besök på Tranquilo. Nä, inget partaj, bara en trevlig middag. God mat, gott vin och massor av snickesnack. Sån´t man behöver och sån´t man mår bra av.

Linnea har tillbringat helgen i Stockholm där skidåkning har stått på programmet. Får väl höra hur det gick när hon kommer hem imorgon. Det är ialla fall skönt att se hur bra hon mår och jag tycker nog att både självförtroende och självkänsla blir bättre för varje dag. Det lilla man ser av henne vill säga. Hon tillbringar mest sin tid på fritidsgården med kompisarna.

I fredags var jag på After Work med kära kollegor. Först träffades jag och Karin på favvostället, Lilla Linné. 2 glas vitt slank ner innan vi drog vidare till Rumpan bar där resten av kollegorna väntade. Mer vin, god mat och Mintu-shots satte fart på kvällen, som ändå avrundades lugnare än väntat. Tack och lov!

Har hunnit med att träna! Och tränat en himla massa roliga pass. I lördags gick vi på Dancefusion, jag och Ciccie. 75 minuter glädje!! Och massor av dans. Och hur kul som helst!!!

Efter träningen och Olivias funky kids så blev det bowling med Hemmingbergs. För en gångs skull var jag inte tok-sämst! Bara en sån sak!

Lördagskvällen tillbringade vi hos Ciccie o Manne o tjejerna. God mat (som vanligt) melodifestival och kortspel. en toppenlördag med andra ord!

Idag har Olivia och jag bakat Kola-kakor, och jag får erkänna att det var lite tortyr att inte få äta dessa underbara skapelser. Men...jag ser ljuset i tunneln. Nu är det bara 20 dagar kvar!!

Därefter tog vi med varm choklad och kakor ut i det ljuvliga vädret. Upp till Sisjön, planterade rumpan på picnic-filten, och bara NJÖT!! av sol och av vårkänslor (trots snö och is, men den såg vi inte) solen riktigt brände i ansiktet. I like a lot!!!

Hem för ombyte, ner till Gymnasium där Olivia fick vara Linneas stand-in på Familjespinningen idag. Hon kämpade på bra, men oj vad trött hon blev.
Själv spinnade jag först och sen skulle jag testa Hot Mojo: Yoga i 38 gradig värme. OH...MY....GOD!!! Hur jobbigt och svettigt som helst, men en yoga-form som passar mig, tror jag. Jag tänker definitivt ge det en chans.

Nu softar vi resten av kvällen. Tror nog att hela familjen sover gott om bara en liten stund!!