veckorna rasslar iväg

2010-03-20 @ 19:15:50
och helt plötsligt är det 2 veckor sen man bloggade. Skönt på ett sätt, men svårt att komma ihåg vad som hänt under tiden.

Nu har alla utvecklingssamtal kommit igång, så man känner att man lever för tillfället. Hur trevliga samtalen än är, så tar det tid, ork och energi. Så är det bara!

Förra söndagen hade vi familjen Marcko här på söndagsmiddag. Det kändes skönt och trevligt att äntligen få till en träff, även om Linnea var rätt så nervös innan. Men tjejerna fick en mysig kväll och jag tror att det kändes bra för båda två, även om de inte umgås på fritiden längre.

Olivia och jag passade på att baka bullar när vi var hemma med feber. Till skillnad från oss vanliga dödliga som faktiskt blir sängliggandes när vi får feber, så är Olivia förvånansvärt pigg med sin. Så bullbak blev det, som vi i söndags tog med på utflykten upp till Sisjön. Sol, vårkänslor och HELA familjen samlad. Bara en sån sak!

Maja spelade fotbollscup i Lindome förra helgen. Det är så härligt att se alla småtjejer jaga bollen, vara på ett samlat ställe allihop och ha hur kul som helst. Diplom och medalj för alla spelare. Kan det bli bättre??

Veckan som gick varvades med jobb, träning och VAB, igen. Har hittat en rolig träningsform i Hot Yoga. I like a lot!!
Tyvärr tycker både Magnus och kollegorna att det nu är dags för hårdträning med löpningen. 2 månader har vi på oss att komma i form inför Göteborgsvarvet. Och jag som tänkt tanken att på nåt sätt smyga mig ur hela grejen. Nu går det inte, för nu satsar kollegorna pengar på oss. Suck!!

Idag tog jag med mig Pernilla till Kungsmässan. 2 shoppingsugna östgötar, även om undertecknad försöker hålla hårt i plånboken just nu. Pernilla fick ialla fall shoppa loss och nu börjar alla härliga vårkläder komma fram och alla mumsiga accessoarer till. En skön eftermiddag med trevlig lunch och härligt sällskap. Mer sånt tack!

Om en vecka fyller Olivia 6 år!!! Hur galet är inte det!!! Hon skriver och skriver, och man blir bara så stolt som förälder när man ser och hör hur mycket hon kan. Igår kom hon hem med en alldeles egengjord bok. Sagan om prinsessan. Helt fantastisk att läsa!







Ella på övernattning. Här; en goood lördagsfrukost







                         Härliga Sisjön



                                    Mina fina tjejer


             hon är sin mors dotter, helt klart!!
              (skulle kunna vara Malins också)

Kommentarer

Postat av: Johnny Logans lillebros Conny Logan

"skulle kunn a vara Malins också" ja för så gammal är Malin!!! Eller hur menar du där?

2010-03-25 @ 20:47:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback