Minisemester i Kungshamn

2011-07-20 @ 19:04:59


Myspys med kompisen Elliot



Världens goaste Ville!!



Goingar





Är så glad att man är välsignad med fina vänner, gamla som nya! I lördags njöt vi av sol och vänner i Kungshamn.

Me and mams in London

2011-07-20 @ 18:46:09
Äntligen var det dags! Redan i vintras när vi förstod att mamma och pappa inte kunde komma iväg till oss i Thailand, föddes tanken på att ändå låta mamma få komma iväg någonstans bara hon. Så sagt och gjort, världens bästa Åsa gjorde världens snyggaste presentkort, mannen plus dotter levererade medan jag själv var kvar i Paradiset, på mammas födelsedag i mars. En resa till London, bara mamma och jag.

I juni åkte vi, laddade till tänderna för shopping, pub, musikal och annat skoj. Jag har nog världens piggaste snart 70-åriga mamma. Vi gick och gick och gick och gick, men ALDRIG klagades det, inte en enda gång. Vi hann med att både vara lite lagom turistiga och lagom shoppingsugna, men mest av allt njuta av att bara vara där.( Och av Starbuck´s förstås) något som mamma inte imponerades av, hahaha! Hade önskat att jag var där en vecka senare, då hade jag definitivt gått på Black eyed peas i Hyde park. Vilken upplevelse!!
Största upplevelsen på den här resan var nog ialla fall musikalen. Vi valde till slut att gå och se Chicago, och den var grym!!!









jäkla kort att hamna snett då. Och inte har jag nåt smidigt sätt att vända dem på, gah!!!







Linneas absoluta favoritglass



sommar sommar sommar!

2011-07-20 @ 11:18:13
Fast just nu känns det mer som sommaren som kom av sig. Förhoppningsvis får vi njuta lite mer av sol, bad och värme.
Förra veckan tog vi oss iväg mot Österlen, hela familjen (undrar hur länge till vi får med oss Linnea?) Fick njuta av den vita stranden med det magiska ljuset, härliga vänner, sköna sommarkvällar, regn, rusk, åka runt och kolla in Kivik, Ystad, äta gott på Hamnkrogen med storfamiljen och sen var lilla minisemestern på Österlen slut för denna gång. Kul att äntligen ha varit där!

Här hemma kämpar vi på med Linneas nya rum. Hon ska flytta upp på vinden, så det har sorterats, målats och nu läggs det golv, för att sen vara redo att göra ett mysigt tonårsrum! ska bli superkul att fixa iordning! Just nu hägrar mest Gothia för Linnea. Eller egentligen discot som är varje kväll 5 kvällar i rad. Fotbollen struntar hon i, men oj vad lycklig hon var när jag hämtade upp henne igår!!

Helgen tillbringades hos Jesper, Anne, Elliot och Ville i Kungshamn. Solen strålade och värmde, Elliot och Olivia grejade i trädgården mest hela tiden och vi bara njöt av att vara.