Pusselbitarna faller på plats, en efter en

2010-10-24 @ 20:10:56
Då har vi nog klart med boende när vi kommer till Koh lanta. Vilket känns otroligt skönt! Ett stenkast från skolan, så det är bara att promenera dit för mig och tjejerna. Har fått tag på en lägenhet där pool, gym och annat nice-igt ingår, och till ett hyfsat pris också. Nu hoppas vi och håller tummarna för att boendet är helt ok också. Men det måste det väl vara, när det är byggt 2008???

Nu blir det att kolla hotell i Bangkok, och boende på Khao lak över jul. Som sagt, pusselbitarna håller på att falla på plats. And I like it!!!

Vem vill komma och hälsa på oss?????? Alla är välkomna till oss i paradiset!

vin och choklad en regnig lördag

2010-10-24 @ 12:12:01
Igår var vi på chokladmässan, jag och Karin. Vi började med en god frukost på le pain och sen vidare till mässan. Provade på en seriös chokladprovning där man kunde vinna en plats i chokladakademien. (där lär vi inte hamna) men kul att få olika smak och luktupplevelser av choklad.

Efter mässan blev det en kort tur på stan, och medan vi väntade på bussen kom Karin med den underbara idén att vänta med ett gott glas vitt på Avalon!! Me like a lot. Hade kunnat sitta där resten av eftermiddagen och känna mig storstadslyxig!

Resten av dagen tillbringades med en pysslande Olivia. Magnus tog timeout och drog till Casinot all night long och Olivia och jag myste med popcorn och pyssel.

Var det någon som såg kändisarna på TV4? Vilken härlig blandning; Petter, Lasse Berghagen, Lill Babs, September, Plura o Di leva. Vill gärna se nästa avsnitt där de ska tolka Di leva!

Idag är det träningsdag i familjen. Först Funky kids för Olivia, sen fotbollsträning och ett Bodypump-pass för mig.




Lyxfrukost


YIHAAA!!

2010-10-17 @ 21:55:01
Biljetterna är äntligen bokade!!! Nu är vi ännu ett steg närmare vår härliga resa. Det firades ikväll med god mat, gott vin och förstås, bubbel. Kan det bli mycket bättre??? I like a lot!!!

Söndagen har varit härligt skön och slapp. Olivia har varit på ännu ett kalas på lekstan, jag har tränat bodypump med en grym instruktör. Har jag inte träningsvärk imorgon så är det nåt fel på mig. Hon utmanade att lägga på vikt på ALLT, så då gjorde jag ju det. AJ AJ AJ!!!

Men som sagt, nu njuter jag av skumpa, så det är värt all träningsvärk i världen!!





Matte på stranden. Här är några av mina blivande elever



                  Tjejernas blivande klasskompisar

Nu börjar jag längta!!

2010-10-17 @ 11:16:32
Vaknade till en lika härligt solig och höstig söndag. Olivia och jag har ätit frukost för länge sen och nu försöker vi få liv i resten av gänget, alltså Magnus, Linnea och Ebba.
Så även om solen skiner, och att det gnistrar härligt i naturen av fantastiska höstfärger, så är det KALLT och jag gillar inte kallt, jag vill ha varmt! Och därför längtar jag, till sol och värme och att bara få vara tillsammans massor med min fina familj!

I veckan tog vi första sprutan inför resan, och nu börjar man på allvar förstå att vi faktiskt ska åka iväg. Helt galet men alldeles underbart.

Idag hoppas jag att vi äntligen bokar biljetterna, så att vi faktiskt på riktigt kan börja planera resan och börja leta boende, vilket inte blir helt lätt på Koh lanta, har vi förstått. Men Anne och Jesper som är på plats letar efter gemensamt boende, så vi hoppas att vi hittar nåt bra för alla.

Annars är söndagen en dag för Funky Kids, egen träning, träning för Linnea och Olivia ska på kalas, igen. Ingen fotboll för henne idag alltså. Hon hade faktiskt svårt att välja; Kalas eller fotboll??? Linnea tittade på henne med en blick som sa; "eh, skojar du eller? DET valet är väl inte svårt?"
Men i Olivias värld är det svårt val, för hon älskar fotbollen. Men idag blev det kalas.

Linnea och Alva har äntligen kommit till skott och tagit sig iväg till Gymmet, med hjälp av mig och Pernilla. Första passet avverkades i tisdags. Tjejerna tyckte det var för lätt och på tisdag provar de ett tuffare pass.

Nu ska jag njuta av en kopp kaffe, kolla på när Olivia pysslar och hålla mannen sällskap vi frukostbordet.

                                                 Njut av söndagen!!!

Bullbak och en härligt höstig lördag

2010-10-16 @ 12:00:45
Vaknade tidigt imorse, vilket är väääldigt ovanligt i vår familj. Men Magnus skulle iväg tidigt för en heldag med racketlon, så för att få ha bilen, skjutsade vi honom och därför är vi alltså uppe tidigt en lördag. Har hunnit med både frukost och bullbak, sen blir det en sväng till Panduro för inköp av lite pyssel. Olivia har hamnat i pysslandets värld, så då får det bli en pysseleftermiddag och kanske en härlig höstpromenad på det.

Linnea hade tacokväll på fritidsgården och sen övernattning hos Ebba. Och nu börjar man inse att man faktiskt har en tonåring, på både gott och ont. För första gången "på riktigt" har hon pojkvän, igår fick vi sms om att det eventuellt  fanns alkohol inblandat, vilket gjorde mig både stressad och orolig. Hon är bara 13 år!!! Har drömt hela natten om en onykter Linnea. Inte kul!!! hade kontakt med henne ett par gånger under kvällen, och då fanns ialla fall ingen misstanke. Hjälp, jag vill inte vara tonårsmamma!!!!!


Hoppas på att få ha henne hemma ikväll, en tjejkväll, men jag tvivlar på det.
Suck!



Födelsedagsbarnet Mia och en god Hello Kitty-tårta








Sen drog vi vidare till Line och morsorna i Växjö



Ett roligt besök på Leos lekland


















Mannen i mitt liv har fyllt år. Önskemål om smörgåstårta uppfylldes och sång, frukost på sängen och lite presenter förstås.




Ha en härlig lördag! Nu ska Olivia och jag smaska i oss en nybakad bulle!!