...och så lite julstämning

2009-11-22 @ 15:33:14





           Fyra Fina Flickor och en stor stjärnvinst



                        En magisk uppvisning





En liten gnutta sol innan regnet återvände

2009-11-22 @ 15:20:47

Passade på att njuta av solen igår. Helt fantastiskt vad den kan göra för humöret! Startade lördagsmorgonen med en härlig frukost och i trevligt sällskap av Karin o Vilmer. 2 timmar är alldeles för lite tid för att hinna få sagt allt, men det är absolut bättre än inget.

Fick med mig Olivia och Linnea ut runt sjön på en skön promenad. Avslutade med att leka Kurragömma bland träden. Tror att jag och Linnea hade minst lika skoj som Olivia.

Eftermiddagen ägnades åt Liseberg. Det är ju hur ljuvligt som helst att bara gå där! Alla tusentals ljus, alla fantastiska lukter, allt piff. Helt otroligt! Så en liten gnutta julkänsla kom över mig igår.
Olivia fascinerades helt av skridsko-showen, vilket jag kan förstå: Vilka dräkter, glitter och glamour big time!

Sen tog Manne med sig Ella o Olivia in i Tomteland medan vi andra spelade på hjulen och drack varm choklad med grädde, mums!

Kvällen avslutades hemma hos Hemmingbergs med middag och vin och tjejerna kollade in årets Robinson.

Eftersom Olivia och jag har varit hemma i några dagar för att kurera oss, så har en del saker äntligen blivit gjorda. Jag har piffat Olivias rum, så nu älskar hon att sitta där och måla och leka. Helt plötsligt blir leksakerna intressanta, bara man presenterar dem på rätt sätt.

Har fått upp lite foton på väggarna också, I like!
Annars har vi mest spelat spel och slappat. Hur skönt som helst. UNO och Försvunna Diamanten är två storfavoriter just nu.

Här kommer lite utlovade kort från Mannes fest och så lite smått o gott från gårdagen.







              Ciccies familj, delar av den ialla fall



       Ciccies pappa, Titti, Tommy och brorsan



                       Kina, Peter och Pernilla





Andreas Nicke (Mannes brorsa) Macke (kompis) Daniel(svåger) Therese




                                Peder och Kristina



   Mannes mamma Birgitta, brorsan Danne o Peter

                           Hans Pernilla och Lisa



                                     Ella och TC



                               Magnus S och jag

   

   

   

   

Blogg-torka

2009-11-19 @ 14:16:43
Jag lider av någon sorts höstdepression, helt klart. Har ingen ork till att göra någonting egentligen. Tittar man ut blir man ännu mer deprimerad. Regn, regn regn, blåst, mörker! Bläk!
Idag är vi hemma, jag och Olivia. Magont och allmänt hängiga. Uno spelas flitigt här hemma just nu. Varvat med lite Peter Pan på film och Barbie o de 3 musketörerna.

Magnus har åkt på kurs till Stockholm så nu är det Girl Power här hemma som gäller.

Avundas mamma o pappa som har åkt till solen och värmen i en vecka. Jag vill också!!!!

Mannes 40-års fest blev hur lyckad som helst. Glada, härliga vänner, en glad och lite rörd 40-åring, god mat, massor av gott att dricka= succé! Bilder kommer senare.

Nu blir det kaffe och en omgång UNO igen.

Ska försöka ta tag i bloggandet på allvar igen. snart!

                                     ♥

ännu en vecka har passerat

2009-11-08 @ 22:21:36
och jag är verkligen urdålig på att uppdatera Bloggen. Men det är väl som allt här i livet, det går upp och ner, och just nu finns inte så mycket motivation till att blogga.

Har kommit igång ordentligt med träningen ialla fall och det känns riktigt bra.
Veckan har mest flutit på som alla andra veckor. I torsdags trodde jag att vi skulle få vakna upp till snö, men icke! Inte en snögnutta!!

I fredags var Ciccie o jag på ett grymt roligt danspass. Grym musik, otroligt roliga moves och ett jäkla drag. Hur kul som helst! Efter dansen blev det fredagsmys hemma hos familjen Hemmingberg. Olivia och Ella var de som var absolut piggast och stod för en grym show, med elgitarr och mikrofonstativ ikädda änglakläder.

Lördagen ägnades åt städdag på gården, korvgrillning och sen gymmet. En soft lördagskväll hemma och imorse var Olivia på piratkalas på Lekstan, hela eftermiddagen har bara sprungit iväg, och nu är det dags att förbereda för en ny, härlig vecka på jobbet.

Stort grattis till Jenny och Staffan som fick en liten tjej i veckan. Vi hoppas snart få se en bild på lilla underverket!!!