ännu en vecka har passerat

2009-11-08 @ 22:21:36
och jag är verkligen urdålig på att uppdatera Bloggen. Men det är väl som allt här i livet, det går upp och ner, och just nu finns inte så mycket motivation till att blogga.

Har kommit igång ordentligt med träningen ialla fall och det känns riktigt bra.
Veckan har mest flutit på som alla andra veckor. I torsdags trodde jag att vi skulle få vakna upp till snö, men icke! Inte en snögnutta!!

I fredags var Ciccie o jag på ett grymt roligt danspass. Grym musik, otroligt roliga moves och ett jäkla drag. Hur kul som helst! Efter dansen blev det fredagsmys hemma hos familjen Hemmingberg. Olivia och Ella var de som var absolut piggast och stod för en grym show, med elgitarr och mikrofonstativ ikädda änglakläder.

Lördagen ägnades åt städdag på gården, korvgrillning och sen gymmet. En soft lördagskväll hemma och imorse var Olivia på piratkalas på Lekstan, hela eftermiddagen har bara sprungit iväg, och nu är det dags att förbereda för en ny, härlig vecka på jobbet.

Stort grattis till Jenny och Staffan som fick en liten tjej i veckan. Vi hoppas snart få se en bild på lilla underverket!!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback