skön avslutning på ledigheten

2011-08-14 @ 22:21:56
Har haft en riktigt skön avslutning på sommaren. 2 härliga dagar med familj och vänner ute på Smitten. Jessica snokade upp ett, för oss, nytt ställe på klipporna. Tjejerna har fiskat krabbor, badat, lekt och bara haft det härligt. Själv tog jag årets första, och andra dopp i havet för i år. Kallt, men ändå helt ok.

Vi har cyklat med en grymt duktig Olivia fram och tillbaka till Långedrag. En sträcka på sammanlagt 1,6 mil. Imponerande!
Ett gott glas rosé på Värdshuset med finaste vännerna och en grym solnedgång, sen cyklade vi hem igen.

Lördagen tillbringades även den på Smitten och kvällen hos Gerles med grill och 5-kamp, som Maja, Ella och Olivia så duktigt hade fixat iordning. Mys, mys mys!!

Idag har det städats, klippts häck, organiserats och förberetts inför fritids och jobb imorgon. Känns konstigt nog helt ok, just nu.

Hann med en go-fika tillsammans med Karra också. Skönt häng på café, massor med prata av sig prat och  sen hem igen. Tänk vad lite som behövs för att ladda lite batterier.

I torsdags laddade jag ännu mer när vi äntligen fick till en utgång med mat och dricka, jag, Marie, Karra och Helena. De tjejerna får mig att må som bäst. Skratt, skratt och bara feelgood!! I love you!!















Den här bilden och känslan tar vi med in i vintermörkret

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback