november-trött

2010-11-20 @ 20:09:03

Ja, jag skulle nog kunna sova dygnet runt nu. Är ständigt trött och tråkig.
Idag fick jag sova länge ialla fall och väcktes av Olivia som bjöd på lördagsfrukost. Mys!
Efter en slapp och skön dag, tog vi oss i kragen och bjöd Olivia på restaurang och bio. Kommentaren från henne efter filmen; Jag saknade glitter och glamour!! Hahahaha, that´s my girl!!!!!!!!!Sammys äventyr var väl sådär. Söt, men inte mer. Men det är ju alltid mysigt med bio.

Har ju fått lite snö i Göteborg, så självklart passade vi på att njuta av den så länge den nu finns här. 2 fina snölyktor sprider sitt ljus över vår gård.

Nu har vi druckit glögg, jag och Olivia. Linnea är i Stockholm och Magnus är på casinot. Snart bänkar vi oss framför Så mycket bättre, och förhoppningsvis blir det lite härlig nostalgi-musik ikväll. Är inget fan av Christer Sandelin, men musiken är ju min tonår, så DEN ser jag fram emot.

Får väl också erkänna att jag får sälla mig till alla andra som förförts av Jay Smith. My god vad grym han var igår. Fast, Olle är min favorit, men Jay har nu hamnat på god andraplats, tillsammans med Linnea.
Är inte ledsen att Weise åkte ut!!

Och så lite Thailands-tjat igen. Nu är det 23 dagar kvar tills vi åker. 23 dagar!! Det är ju ingenting!
Och nu börjar vi hitta lite boende, både Bangkok och Chiang Rai är bokade. Har även fått tips på trevlig ö under julen. Som det ser ut nu så firar vi julen på Koh jum, en liten ö mellan Krabi o Koh lanta som inte har blivit överexploaterad ännu. Ingen bankomat finns och elen är det lite sisådär med tydligen. Ja, man måste ju få lite utmaningar, eller hur?

Här bor vi i Bangkok

 

Nu är det dags för Så mycket bättre. Ha en skön lördagskväll!!!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback