Torsdag o snart helg. Igen!!

2009-02-26 @ 17:41:53
Älskar torsdagar!       Då börjar man få en härlig helgfeeling och allt känns plötsligt lite lättare och lite roligare.
Igår var Maria här o klippte oss tjejer. Nu kan vi stoltsera med en page, en uppklippning och en kort kort frisyr. Alla 3 är vääldigt nöjda!! Tack finaste Maria!!!
Linnea blir nog ännu mer nöjd när hennes extensions är på plats. JA! ni hörde rätt. Min 12-åring ska ha löshår. Hur var man själv som 12-åring? Känns inte som om  man hade samma koll som dagens 12-åringar ialla fall. Fast, vi var nog coola på vårt lilla sätt. Hahahaha!! Tyckte vi själva ialla fall!!!

Imorgon är det fredag!! Då blir det fredagsfika med finbesök av Line o Morsorna. MYS!!!!! Sen blir det packning och fix inför Mjölbytrippen. Linnea ska hinna med terminens sista Grevedisco innan bilen styr mot Östergötland!
Sen blir det mys hos mams o paps hela helgen. Förhoppningsvis får vi till nån sorts träff också, på nåt sätt!





MINA FINA VÄNNER!! TÄNK ATT MAN FORTFARANDE, EFTER SÅÅ MÅNGA ÅR, SÅ MYCKET SOM HÄNDER I LIVET, VART MAN ÄN FLYTTAR, SÅ LYCKAS VI FORTFARANDE HÅLLA KONTAKTEN. JAG HAR FÖRSTÅTT ATT DET ÄR RÄTT SÅ OVANLIGT ATT MAN LYCKAS HÅLLA IHOP, OCH TROTS ATT, ELLER KANSKE PÅ GRUND AV ATT VI ALLA ÄR SÅ OLIKA SÅ TYCKER JAG ATT VI ÄR FANTASTISKA SOM LYCKAS MED DENNA BEDRIFT. 

                                                                                             ♥

Linnea M 12 år

2009-02-26 @ 17:05:42

Tisdagen blev ju ett enda stort frossarkalas, med semlor på fritids, semla hemma och dagen toppades av Linneas 12-års firande med smaskig Cheesecake a´la Leila. Mums!!





                                              Stora tjejer



                                   " Ja må hon leva"...



                                    Idolen Johanna





Hipp Hurra!!

2009-02-24 @ 10:39:48
Idag firar vi Linnea M som fyller 12 år. STORT GRATTIS LINNEA!



Hela dagen kommer vara ett enda stort fika-kalas. Semlabak står på programmet på fritids. Sen MÅSTE man ju bara smaska i sig en med familjen, har hört att Brogyllens fått bäst i test, så den får det bli. Mums!!
Senare ikväll blir det 12-års firande hos familjen Marcko. Som sagt, tisdagen kommer att bli en strålande bra dag!!!


                                                                   See ya!!

...och här kommer bilder

2009-02-23 @ 20:03:29


                                       Systrarna laddar för åk



                                                Sooool!





                           Varm choklad. Yummy!!









                Jessica, den här är BARA för dig!!! Hahahahahaha!!!!

Helgen som gick

2009-02-23 @ 10:53:46
Så var det då måndag. Igen! Helgen går alltför fort, men å andra sidan så gör ju faktiskt hela veckorna det också, eller?
Förra året var jag grymt duktig på att försöka komma ihåg varenda födelsedag och fick t.om iväg en himla massa födelsedagskort. I år går det sådär.
Men jag vill förstås gratta och hurra för Tyra som fyllde 4 år igår. GRATTIS OCH HURRA SÖTA LILLA TYRA!!!
OCH GRATTIS OCH HURRA TILL EDVIN SOM FYLLDE 8!!!! IGÅR. HELT GALET VILKEN STOR KILLE!!!


                     


Fredagen blev riktigt mysig med huset fullt av fnittriga tjejer. Klockan 2 hörde Magnus de sista tappra samtalen innan huset blev helt tyst. Själv däckade jag tidigare än så. Konstigt nog!!
I lördags blev det stor mysfrukost och lite tid att lära känna tjejernas nya kompisar. Trevligt!
Efter lite fix o trix skjutsades tjejerna till Frölunda Torg, därefter drog jag o Olivia iväg in till stan. Olivia gick på bio med Manne, Ella o Maja och Ciccie o jag fick några sköna timmar på stan med lovely lunch på Avalon. Igen!!! Livet är bra härligt ibland!!!

Lördagskvällen gick förstås i melodifestivalens tecken (eller mestodimestivalen som Olivia säger) varm brasa, massor av godis och mys i soffan med fina familjen.

Igår fick vi passa på att njuta av den sista snön innan den helt smälte bort. Olivia, Linnea o jag rusade ut i bakcen innan frukost och fick till några åk i solen. Sen blev det söndagsfrukost, packa matsäck o bege si till Landvetter med Hemmingbergs.
Favorit i repris, nästan. Pulkaåkning o grillad korv med varm choklad. Nice!!!
Bilder kommer senare!!!

                                                                Ha en härlig vecka!!!


En liten god fé

2009-02-19 @ 22:43:20
Jaa, så känner jag mig faktiskt! Som en liten god fé.
Lyssnade för ett tag sen på Mix Megapol och där gjorde de reklam för Tjejplanet. Man kunde gå in och nominera någon man tyckte var värd en resa med sol och värme och massor av egentid. Och då nominerade jag Ciccie, som vann!!! En vecka på Kanarieöarna väntar All Inclusive med vin och chokladprovning, bubbel på terassen, shopping, träning?? om man vill, förstås, och givetvis sol och bad. Grattis vännen, du är väl värd denna resan!!

Veckan i övrigt har mest bestått av träning, me&i och jobb.
Imorgon belamras huset av 5 fnittrande tonåringar(nästan ialla fall) så då gäller det att hålla sig borta, antar jag. Vi tänker fixa myset i källaren, med massor av madrasser, brasa, snacks och jag tror nog att det blir både Let´s dance, Wii och Guitar Hero. Sova lär man väl inte få göra alltför mycket! Men det ska faktiskt bli härligt mysigt med en hel hög ungar i huset.

På lördag finns planer på att kolla in nya Lekstan i Sisjön. Ett alldeles nyöppnat lek-och busland. Tror nog att Olivia kan rocka loss ordentligt där!
Ska försöka klämma in massor av träning också! Och på söndag toppar jag veckan med ännu en träff. Om snön fortsätter falla får det ABSOLUT bli en himla massa pulkaåkning också!


                                                                                      Natti Natti!!


Mina fina tjejer!!

2009-02-15 @ 19:57:23
Ibland är de bara såå underbara. Mot varandra och mot oss. Idag är en sån dag.
Linnea o jag fick en dag på Kungsmässan... eller, rättare sagt, Jag gick själv och Linnea gick med Linnea o Natalie. Men ändå. Vi fikade ihop ialla fall!!

Sen drog tjejerna iväg på Core och vi andra myste här hemma o lagade lovely söndagsmiddag. Lax, ris  med Teriyaki var beställt.
Linnea o Olivia körde lite skönhetsvård med manikyr o nu ska jag bara njuta de sista timmarna innan måndagen är här igen.



                       Min numera mörkhåriga fina Linnea


Snö och mys!!!!

2009-02-15 @ 12:15:34
Har man ingen snö i göteborg så får man leta efter den. Ciccie o Manne kom på den fantastiska idén om att åka till Ulricehamn för lite pulkaåkning med familjerna.
Så i fredags stuvade vi in nästan hela familjen i bilen och drog iväg på utflykt.
Tänk att det bara en timme från Göteborg finns HUR mycket snö som helst. Nice!
Tjejerna åkte non stop i flera timmar och hade hur kul som helst. Inte blev det sämre av att solen sken OCH värmde på oss.
Vi toppade åkningen med krovgrillning, varm choklad o kanelbulle. Nöjda och glada och med rosiga kinder styrde vi sen hemåt, svidade snabbt om och...voila, så var man färdig för en liten after work på Långedrags Wärdshus, tillsammans med Ciccie, Pernilla och en ny Karin. Soft och avslappnat med ett glas rött fick avsluta denna härliga fredag. Kunde inte har blivit bättre!!

Magnus och tjejerna huserade hos Manne o tjejerna och njöt fredagen med Tacos och Let´s Dance.
Annars har man inte sett mycket av Linnea denna veckan. Hon o tjejerna susar omkring på buss mest hela tiden. Vart de än ska gäller numer bussåkning. Skönt på ett sätt att inte behöva köra överallt, men oroliga mamman finns där nånstans och vill ha kontroll på läget, som hon då inte har. Fast duktiga är de och aktiva har de varit hela sportlovet. Smyckestillverkning, nageldekorering, träning på Friskis o Svettis har stått på deras program. Ikväll ska de träna Spinning o Core så imorgon har de nog en härlig tränngsvärk både i mage och ben!

På vår agenda idag finns shopping av nya toppar till Linnea, Magnus ska jobba lite och jag drar iväg på träff ikväll.


























Skön lördag

2009-02-14 @ 18:12:32
 Fick en rivstart på lördagen då  Linneorna kommit den fantastiska idén om att träna Yoga klockan 10 på morgonen. Fick upp en seeeg Linnea, åt en snabb frukost o susade iväg mot träningen. På vägen ringer hon Linnea som då kommit på att klockan 10 är lite tidigt, såå, det var bara att sakta ner, andas och göra nåt positivt av det hela.
Fick shoppat present till Olivias kompis Maja. Sen susade vi hemåt igen, där Linnea lät mig få lyxbehandling av händerna. Handmassage och manikyr blev det. Very nice!!

Olivia hoppade i badet och svidade sen snabbt om till prinsessa, eftersom det var prinsesskalas. Vilken lycka!!!

Magnus och jag passade på att ta en mysig fika på lilla franska cafét på Övre Husargatan. Getostpaj och en god latte fick det bli.

Därefter hämtade vi upp vår prinsessa från kalaset och drog iväg på innebandy. Line o Morsorna fanns på plats i Lisebergshallen. Mys!

Imorgon MÅSTE vi ut i det förhoppningsvis soliga vädret. På programmet står också en me&i-träff.

NU:Laddar vi för melodifestival. Fast jag har ingen koll på vilka som är med, förutom Måns, men han är inte min favorit.


                                                                         Ha en lovely lördag du med!!

Prinsessmuffins

2009-02-11 @ 19:48:31

Var ju på stan i måndags och kunde inte motstå att köpa supersöta prinsessmuffinsformar till Olivia.
Goda kladdiga chokladmuffins blev det och det myste vi med på mattan i hallen, eller rättare sagt, i båten på utflykten.



                                   Smeten ÄR godast






Bättre sent än aldrig..

2009-02-11 @ 19:33:28
...här kommer bilder från Växjö!




                                             Ursöta Line



                                  Så trygg i Linneas famn



                                    Typ ,Stjärnor på is...



                   En kall o uppfriskande promenad (not)



                                                 Växjösjön





                                      Linnea o Smula



                                 Klätterapan i farten



                                      Inga kommentarer





                                     "med vilda gester"







Ledig måndag

2009-02-09 @ 15:39:09
Som vanligt rusar tiden iväg och helt plötsligt har en helg gått! Har fortfarande inte fått in några bilder från Växjö, men det kommer, jag lovar.
Helgen har varit hur soft som helst. Fredag= Let´s dance förstås. Fast utan Linnea är det inte riktigt samma grej.
I lördags följde Olivia med manne, Ella o Maja på skogsutflykt med gott fika, förstås. Själv passade jag på att få alla inköp gjorda, och sen blev vi bjudna på sen lunch innan hela Familjen Hemmingberg drog iväg på Melodifestival.

Lördagskvällen blev minst lika soft som fredagen. Självklart melodifestival!! Heja Alcazar. ...o heja Caroline!! eller hur Marie!! Hahahahaha!!!

Igår hade jag en liten me&i-träff här hemma. Slog på stort o bjöd på vin med massor av goda tilltugg. Mums!! Alltid mysigt att träffa lite mammor o tjöta en stund. fick lite sålt också. Känns lite som att man är på gång ialla fall. får väl se om Petra når målet på söndag med flest gäster och mest shoppat. Heja  Petra!!

Eftersom vi har en liten prinsessa i familjen just nu, så kunde jag inte motstå att köpa finfina muffinsformar med prinsessor på idag när jag var på stan ,så snart kommer hela huset lukta av nybakade prinsessmuffins. I like!!

Karin och jag fick en trevlig lunch tillsammans på Soho med god mat och gott kaffe. Lovely!!

Ikväll åker vi till Landvetter o hämtar hem Linnea. Åååå, vad man kan längta efter någon efter så kort tid!!


                                                                                  NU: Muffinsbak!!!

Torsdag med en touch av afro

2009-02-05 @ 22:07:50
Har kommit hem från ett grymt roligt pass på gymmet. Afrodans! Man ser inte klok ut, men jösses vad kul och svettigt det var. Helt klart en favorit.

Kom på att jag inte bloggat på ett tag, så blilder från helgen i Växjö kommer snart. Hur som helst så hade vi en väldigt mysig helg, men lite kort, tillsammans med Jessica, Malin o ¨världens finaste lilla Line.
Och den innehöll allt jag gillar very mucho: Kaffe med nybakat bröd och massor av gott till. Och en supergod morotskaka därefter. Sen blev det en kylig promenad och spring på isen. Malin, jag o Line promenerade snabbt hemåt medan resten lattjade loss i lekparken.

Efter en god middag drog Magnus iväg till Fidde o Tina, medan vi andra mumsade godis och spelade Vilda Gester, som Linnea var grym i. Fast till slut blev det ändå tävlingslystna Malin som tog hem segern!!

Efter god frukost och fika på söndagen susade vi snabbt hemåt igen och jag mer eller mindre slängde av familjen för att dra vidare till Mölnlycke och Karin, där säsongens första me&i- träff startade. Vilket kändes såå självklart!!!

I veckan som gått har jag hunnit med träning tillsammans med Ciccie, och vi fick också till en trevlig tisdagskväll som skulle innehållit middag och bio, men som ändrades till gott vin på Swedish Taste och god middag på Tranquilo. Upptäckte att vi satt bredvid Klara, ni vet Mia och Klara. Höll nästan på att få ett fnissbryt när jag kom på att jag på mobilen har haft en av deras sketcher som ringsignal. Bara tanken på att den skulle börja ringa när vi satt där!! Hahaha, hade varit kul att få se hur hon reagerade.  En mysig kväll blev det ialla fall och som jag gärna gör om, snart.

Har också hunnit med att färga dotterns hår brunt. Linnea blev jättenöjd och hon blev förstås jättefin.
Som sagt, det märks att man har en tonåring i huset på många sätt. Häromdagen kom diverse reklam hem om tonårsdottern. Mens, bröst, humörsvängningar och annat matnyttigt fick vi små broshyrer om. Hjälp!! Dags att uppdatera mammarollen, helt klart.


                                                                                         Kramar