Snö och mys!!!!

2009-02-15 @ 12:15:34
Har man ingen snö i göteborg så får man leta efter den. Ciccie o Manne kom på den fantastiska idén om att åka till Ulricehamn för lite pulkaåkning med familjerna.
Så i fredags stuvade vi in nästan hela familjen i bilen och drog iväg på utflykt.
Tänk att det bara en timme från Göteborg finns HUR mycket snö som helst. Nice!
Tjejerna åkte non stop i flera timmar och hade hur kul som helst. Inte blev det sämre av att solen sken OCH värmde på oss.
Vi toppade åkningen med krovgrillning, varm choklad o kanelbulle. Nöjda och glada och med rosiga kinder styrde vi sen hemåt, svidade snabbt om och...voila, så var man färdig för en liten after work på Långedrags Wärdshus, tillsammans med Ciccie, Pernilla och en ny Karin. Soft och avslappnat med ett glas rött fick avsluta denna härliga fredag. Kunde inte har blivit bättre!!

Magnus och tjejerna huserade hos Manne o tjejerna och njöt fredagen med Tacos och Let´s Dance.
Annars har man inte sett mycket av Linnea denna veckan. Hon o tjejerna susar omkring på buss mest hela tiden. Vart de än ska gäller numer bussåkning. Skönt på ett sätt att inte behöva köra överallt, men oroliga mamman finns där nånstans och vill ha kontroll på läget, som hon då inte har. Fast duktiga är de och aktiva har de varit hela sportlovet. Smyckestillverkning, nageldekorering, träning på Friskis o Svettis har stått på deras program. Ikväll ska de träna Spinning o Core så imorgon har de nog en härlig tränngsvärk både i mage och ben!

På vår agenda idag finns shopping av nya toppar till Linnea, Magnus ska jobba lite och jag drar iväg på träff ikväll.



























Kommentarer

Postat av: Karin

En NY Karin??? Är jag utbytt?? Apa! ;-)

2009-02-16 @ 18:29:35

Postat av: pernilla

Men vännen, det vet du väl att det inte går att byta ut dig!!!

Kram

2009-02-17 @ 10:19:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback