Pink, Paddan och fortsatt skön sommar

2010-07-28 @ 21:43:26
Det är bara att fortsätta njuta av underbara sommardagar. Och det gör vi! Tack alla vädergudar som kände på sig att vi skulle semestra på hemmaplan i år!!!

I fredags var det premiär för Linneas första stora konsert, PINK!!! Och hon var hur grym som helst, denna coola, vältränade ashäftiga kvinna. Att stå typ 3 meter ifrån henne när hon gav sig iväg på flygturer på slutet, toppade nog hela Linneas intryck av en cool konsert. Med beröm godkänt blev vårt betyg.

Annars har vi fortsatt våra lata dagar varvat med lite sightseeing. Sköna dagar på Smithen med Pernilla, Alva och Edvin, en god fika på stan med bara Pernilla. Vardagslyx!                                    Idag tog vi en riktigt bra tur med Paddan. Man vet att de finns där, men man tänker aldrig på att faktiskt åka med dem. Så idag tog vi med oss hela familjen in till stan där vi käkade glass, åkte Paddan och lunchade på Farellis. Mums!

Linnea hänger mest hela tiden med Ebba annars. Är de inte här så är de i Eklanda, eller på Gothiadiscot förra veckan, som tack och lov är över nu. Jättekul för tjejerna givetvis, de dansade så de fick träningsvärk och "strulade" som det visst heter nuförtiden. Som mamma är jag jätteglad över att det är ett helt år tills nästa gång.

Men som sagt, annars är det mest lata dagar, mycket sol och bad lite övernattningar här och där. Häromkvällen hade jag hand om en av mina elever, som också är Ebbas lillasyster. Alla tjejerna huserade mysigt nere i källaren, vi käkade Tacos och tog en kvällspromenad hela högen. En mysig kväll helt enkelt.

Igår klädde vi på oss partystassen, (ja, nästan ialla fall, ingen bikini som man är van att gå i mest hela tiden) och drog in på stan, Magnus och jag. Där mötte vi Erik och Rebecka på El corazon. Skönt häng med tapas och Sangria innan vi drog vidare till Avalons uteservering och en himla massa goda drinkar. Fick tyvärr inte med mig någon på Salsakväll, men skam den som ger sig, den 5:e fyller Tranquilo 5 år, då ska jag absolut tjata med mig några party/salsasugna människor dit!


Har säkert glömt massor av vad vi gjort men här kommer lite bilder på en del av vår mysiga tillvaro.



Tjejerna hjälper till med Tacosbestyren. Mys




Ebba ska skära lök



Storfamilj



En god stänkare på El corazon






Mera gott i glasen på Avalons trevliga uteservering. Märk väl att Rebecka sitter med filt....



.....men inte jag!!!!









God glass innan Paddan











Joe Farellis fantastiskt goda pizza







PINK 2010











HUR COOL SOM HELST










vi fortsätter njuta av sommaren

2010-07-20 @ 21:14:38
Underbara, härliga sommar!
Det finns faktiskt inte mycket att klaga på just nu, trots att vi semestrar hemmavid mest hela tiden.

I förra veckan var familjen Kolsbo på besök. Klättring, Liseberg och bara skönt häng med fina vänner stod på agendan. Nu längtar vi till den 14:e då det är Logdans igen. Yihaa!!

Har fått till 2 härliga utflykter med HELA familjen! Bara en sån sak!
Först ut var Marstrand med goda picnic-smörgåsar, en vidunderlig havsutsikt och en riktigt bra guidad tur på Fästningen. Hua för att vara fånge på den tiden det begav sig!!!


I söndags stuvade vi in oss i bilen och styrde den mot Nordens Ark och Smögen. Höjdpunkter den dagen var helt klart Tigermatningen, räkmackan i Smögen och Duo jag som spelade på Sealodge!
Kvällen tillbringade vi med familjen Hemmingberg, gott grillat och gott dricka. Tänk att kunna sitta ute och njuta av sommarkvällarna. I love it!!


Igår överraskade storebror med ett mycket skojigt besök. Humöret var på topp och det blev både Caprinhas, bubbel och goda Amaroneviner(dumt att skämma bort sig med dessa godingar) helgrillad oxfilé och en hel del tjöt till långt in på småtimmarna. Stackars Magnus som fick ta sig upp med tunga steg för att ge sig iväg till Stadium.

Dagen har tillbringats på Smitten, förstås, tillsammans med La familia Hemmingberg. Linnea har tillbringat några härliga dagar på Grötö tillsammans med Ebba, Petra, Nova m.fl.

Och idag är stora Dagen D, då hon äntligen ska få gå på Gothiadiscot. 5000 pers och lilla, lilla Linnea!!! En lätt orolig mamma håller hårt i telefonen och står parkerad utanför när allt är slut.

Imorgon blir det Smitten igen, men då tillsammans med familjen Gerle. Magnus slavar på Stadium, Linnea sover hos Ebba och Olivia och jag solar och badar. Bra fördelning! Man ska göra det man är bäst på!













först ett regnigt Liseberg...



... som sen visade sig från bästa sidan




Ett underbart Marstrand!







en fin sommarkväll och Lars Winnerbäck på Trägårn




Smögen!









svensk sommar när den är som bäst

2010-07-13 @ 13:03:57
Jag har inte mycket att klaga på just nu. Igår fick vi ytterligare en härlig dag på Smitten med massor av bad.
Kvällen ägnades åt grillning med gott rosé till och vilken sommarvärme!! Hur härligt som helst att sitta ute och bara njuta av att man faktiskt inte fryser i sommarkvällen. Inte ens sommarskuren som kom gjorde luften sval. I like!

Idag regnar det här, vilket faktiskt är rätt skönt. Känner mig slö och slapp och ibland är det skönt att bara vara. Får väl ta tag i städning, tvättning, och allt annat man inte har gjort på ett tag.


Imorgon kommer familjen Kolsbo på besök, då står nog Liseberg och klättring på programmet. Kanske man skulle få till en tur med Paddan också? Vara turist i sin egen stad, varför inte?



fotbollsmys i soffan. Finalen Spanien-Holland







Olivia hittar nya kompisar




bok, chips och en klippa vid havet. Kan det bli mycket bättre??









..och vi fortsätter njuta av sommaren

2010-07-11 @ 20:01:00
Kan det bli mycket bättre än såhär? Strålande sol, varmt, svalkande bad och bara lata dagar? Jag njuter ialla fall!
Igår blev det en heldag med Ciccie o tjejerna ute på Smitten. Och ja, jag badade flera gånger!
Kvällen blev soft häng hemma hos Ciccie, Ella o Maja, med pizza o ett glas rosé. Här hemma var det fullt ös med pokerspelande pojkar och fullt ös på spotify.

Idag har Magnus jobbat, och Olivia och jag jagade ifatt solen i Varberg, där vi fick en mysdag med Line o morsorna, och Malins systrar och syskonbarn. Avslutade allt med en god glass nere vid hamnen innan vi styrde bilen hemåt igen och möttes av mer sol. Så istället för att åka hem till en trött och bakis man, drog vi iväg till Smitten för ett härligt kvällsdopp.
Nu laddar vi inför finalen med gott grillat! Vem jag hejar på? Spelar ingen roll, jag säger som Olivia; det laget som vinner, de hejar jag på!!

Imorgon får vi äntligen hem Linnea! Vi längtar ihjäl oss!!




3 coola brudar en varm sommardag vi stranden




















Halmstad 2010

2010-07-09 @ 23:22:18
Förra helgen var det dags för vår årliga tjejtripp till halmstad, och framförallt, Tylösand!!
Och precis som förra året bjöds det på strålande sol och underbar värme, vilket gjorde att vi kunde ligga i dagarna 3 i varsin solstol och bara slappa. Hur underbart som helst!

Pernilla kämpade på bra med sitt brutna knä, och med lite hjälp från oss och med lite bedövning av diverse alkohol så blev det en finfin helg även för "Kryckan".

After beachen var som vanligt en stor succé, och i år var vårt favoritband på plats igen, Duojag. Hur grymma som helst! Och coronan har nog aldrig smakat så gott i värmen som den gjorde då.

För att summera en grym helg; massor av dans, för lite sömn, massor av sol och bad, för lite mat, massor av roliga människor och så vi, kan det bli bättre? Nä, jag tror faktiskt inte det. Nu får vi längta ett helt år igen, men då blir det husvagnen, det lovar jag. Hotell i all ära, men vår campingtripp toppar allt!!
















Nej, vi bytte om till klackar förstås!!





Avslutade helgen med en latte inne i Halmstad




hemma igen!

2010-07-09 @ 23:03:29
Har varit iväg på minitripp. Inte så långt, bara till Mjölby och mams o paps. Det är skönt att komma iväg en stund från vardagen, slippa tänka på vad man ska äta, bli lite bortskämd. Men åhhh vad skönt det ändå är att få komma hem igen!!
Och ikväll var det extra kul, för vi hade nämligen världens bästa present som väntade på hallbyrån. Från Jessica, Malin o Line. One more slice med min favorit-Leila!! I like a lot, och den kommer definitivt bli välanvänd!!!

Men som sagt, några sköna semesterdagar i Östergötland har vi haft. Vi började i Gränna med att kolla in polkagristillverkningen, sen susade vi vidare till Mjölby.

Vi har hunnit med både bad i Skogssjön, kubb i trädgården, massor av lek och bad och prat med familjen Kolsbo och bara skönt slappt hos mamma o pappa. Idag blev det en sväng på stan, men som alltid var det gjort på 5 minuter=)

Och nu har vi alltså landat hemma!

jag hoppas och håller tummarna för att vädret blir bättre imorgon än vad som sagts, att vi kan åka o bada och njuta av sol och bad och kanske få till en trevlig utflykt med Ciccie o tjejerna. Magnus ska spela poker dagen lång och veckan som kommer innehåller jobb för Magnus och fortsatt lata dagar för oss tjejer. Linnea kommer hem från Stockholm på måndag. Och vi längtar ihjäl oss nu!!!!


















Beachvolley!! I like a lot!!






Mums!!