hemma igen!

2010-07-09 @ 23:03:29
Har varit iväg på minitripp. Inte så långt, bara till Mjölby och mams o paps. Det är skönt att komma iväg en stund från vardagen, slippa tänka på vad man ska äta, bli lite bortskämd. Men åhhh vad skönt det ändå är att få komma hem igen!!
Och ikväll var det extra kul, för vi hade nämligen världens bästa present som väntade på hallbyrån. Från Jessica, Malin o Line. One more slice med min favorit-Leila!! I like a lot, och den kommer definitivt bli välanvänd!!!

Men som sagt, några sköna semesterdagar i Östergötland har vi haft. Vi började i Gränna med att kolla in polkagristillverkningen, sen susade vi vidare till Mjölby.

Vi har hunnit med både bad i Skogssjön, kubb i trädgården, massor av lek och bad och prat med familjen Kolsbo och bara skönt slappt hos mamma o pappa. Idag blev det en sväng på stan, men som alltid var det gjort på 5 minuter=)

Och nu har vi alltså landat hemma!

jag hoppas och håller tummarna för att vädret blir bättre imorgon än vad som sagts, att vi kan åka o bada och njuta av sol och bad och kanske få till en trevlig utflykt med Ciccie o tjejerna. Magnus ska spela poker dagen lång och veckan som kommer innehåller jobb för Magnus och fortsatt lata dagar för oss tjejer. Linnea kommer hem från Stockholm på måndag. Och vi längtar ihjäl oss nu!!!!


















Beachvolley!! I like a lot!!






Mums!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback