Man och hustru

2011-10-05 @ 21:40:58
I

I somras blev Emil och Mia man och hustru. De var så fina och jag är glad att vi fick vara med och dela dagen med dem. En fin (men lite blöt) cermoni utomhus och därefter god middag på fint slott tillsammans med nära och kära.

GRATTIS FINASTE SVÄGERSKAN OCH SVÅGERN!!!

Hemliga kompisar

2011-10-05 @ 21:25:26
Idag blev jag glatt överraskad på jobbet. I våras på påskfesten introducerade de festansvariga att vi skulle få varsin hemlig kompis att vara lite extra snälla mot. Kul idé, eftersom vi gör likadant med eleverna ibland för att de ska tänka till lite extra hur man ska vara mot varandra.

Idag i mitt skåp låg ett superfint armband som jag blev förtjust i första gången jag såg det (på min hemliga kompis har det nu visat sig) för precis ett likadant låg i facket med en lapp;glöm inte bort att du är betydelsefull! Det gjorde hela min dag! Både armbandet och lappen!

Imorgon får MIN hemliga kompis en fin fin mugg från green gate (förstås) och lite choklad. Vardagslyx i höstmörkret, helt enkelt! Hoppas jag gör hennes dag lite härligare såsom min blev idag.


Nu är det länge sen...

2011-10-05 @ 21:08:54

och vad passar väl bättre än att plocka in lite härliga bilder från sommaren, som förstås, startades av vår girlie-weekend i Halmstad.
Nu börjar rykande färska avsnitt av Grey´s, so bye for now!