Gott och blandat

2011-05-28 @ 12:14:04
Sitter och kollar bilder på datorn och inser att jag har blivit vansinnigt dålig på att fota och uppdatera bloggen. Men man måste kanske ha ett uppehåll för att få tillbaka inspirationen?

Har klarat av alla utvecklingssamtal utom ett. Känns OTROLIGT skönt! Även om samtalen är trevliga med fantastiska föräldrar, så tar det på krafterna att förbereda, genomföra och efterarbeta. Man är trött, trött, trött!

Men snart ligger ett långt härligt sommarlov framför oss. Och mams och jag ska ju till London om en månad. DET ser jag fram emot!

Helgen är som vanligt lugn och skön. Imorgon åker vi till Karlsborg för att fira Martin 6 år. Ska bli kul att träffa alla. Det är ju inte allt för ofta.

Magnus och Olivia är på Universeum, jag ska till Torget och handla mors dags-present och ta en kaffe med Ciccie och kvällen blir nog bara härligt slapp. Ska nog banne mig dricka lite vin. Eftersom man numer är Taxi Hågner åt en tonåring, blir det inte mycket av den varan.





En skön vårdag i Botaniska med Mia och Emil



Påskäggs-letning med Line



Lyckas inte vända kortet. Men ialla fall, Olivia är på väg till sitt allra första disco. Det är STORT!!



Grill hos Ciccie o Manne





Fika i Haga



med Wille och Jesper


Ha en härlig helg!!

Hej hej hallå dagboken!!

2011-05-20 @ 17:38:58
Det var lääääänge sen jag orkade eller hade tid att skriva här.
Maj ska vara en skön, härlig månad att bara få njuta av. Men istället är den fylld av diverse aktiviteter, såsom utvecklingssamtal 24 stycken, samkväm med Olivias klass, samkväm med min egen klass, slutbetyg (Magnus klass) slutprov (Linnea) osv osv. Så istället för att njuta, stressar man livet ur sig. Och jag som lovade mig själv att INTE stressa. Tji fick jag! Fast, jag tar det nog ändå lugnare än många av mina vänner och kollegor. Helgerna är fria från aktiviteter, så då finns tid att bara vara, vilket är otroligt skönt.

Den här helgen är vi barnvakter åt Line. Mysigt, men OJ vad man glömt av hur intensivt det är med små barn. Olivia har gått undan en stund för att få lite lugn och ro. Är man stor idol så får man vara beredd på ständig uppvaktning.