vi fortsätter njuta av sommaren

2010-07-20 @ 21:14:38
Underbara, härliga sommar!
Det finns faktiskt inte mycket att klaga på just nu, trots att vi semestrar hemmavid mest hela tiden.

I förra veckan var familjen Kolsbo på besök. Klättring, Liseberg och bara skönt häng med fina vänner stod på agendan. Nu längtar vi till den 14:e då det är Logdans igen. Yihaa!!

Har fått till 2 härliga utflykter med HELA familjen! Bara en sån sak!
Först ut var Marstrand med goda picnic-smörgåsar, en vidunderlig havsutsikt och en riktigt bra guidad tur på Fästningen. Hua för att vara fånge på den tiden det begav sig!!!


I söndags stuvade vi in oss i bilen och styrde den mot Nordens Ark och Smögen. Höjdpunkter den dagen var helt klart Tigermatningen, räkmackan i Smögen och Duo jag som spelade på Sealodge!
Kvällen tillbringade vi med familjen Hemmingberg, gott grillat och gott dricka. Tänk att kunna sitta ute och njuta av sommarkvällarna. I love it!!


Igår överraskade storebror med ett mycket skojigt besök. Humöret var på topp och det blev både Caprinhas, bubbel och goda Amaroneviner(dumt att skämma bort sig med dessa godingar) helgrillad oxfilé och en hel del tjöt till långt in på småtimmarna. Stackars Magnus som fick ta sig upp med tunga steg för att ge sig iväg till Stadium.

Dagen har tillbringats på Smitten, förstås, tillsammans med La familia Hemmingberg. Linnea har tillbringat några härliga dagar på Grötö tillsammans med Ebba, Petra, Nova m.fl.

Och idag är stora Dagen D, då hon äntligen ska få gå på Gothiadiscot. 5000 pers och lilla, lilla Linnea!!! En lätt orolig mamma håller hårt i telefonen och står parkerad utanför när allt är slut.

Imorgon blir det Smitten igen, men då tillsammans med familjen Gerle. Magnus slavar på Stadium, Linnea sover hos Ebba och Olivia och jag solar och badar. Bra fördelning! Man ska göra det man är bäst på!













först ett regnigt Liseberg...



... som sen visade sig från bästa sidan




Ett underbart Marstrand!







en fin sommarkväll och Lars Winnerbäck på Trägårn




Smögen!










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback