mys-måndag, me&i-tisdag och fotbollsonsdag

2008-10-22 @ 20:45:11
En sak som faktiskt är mysigt med höstrusket, det är att man kan tända en massa ljus, äta lite extra gott en vanlig måndag och få umgås massor med sin fina familj.
I måndags var en sån dag. Vi käkade gott, lyxade med efterrätt, spelade memory hela familjen, och spanade in nya, snygga akvariet.

Igår var det dags för me&i igen. Kände mig lite ringrostig efter 2 veckors uppehåll ,men det gick ju strålande ändå. Kunde ta med Olivias superfina overall att visa nu också. Hoppas få in en order på ytterplagg nu!

Och idag onsdag har vi först haft trollfest på jobbet. Massor av fina, fräkniga trollungar smaskade i sig maskar, svampar, hallon och grodor som sköljdes ner med trollsaft och fullt av spindlar!!! Läskigt värre!!! Men ett jätteroligt tema!
Karin och jag friskvårdade oss på planeringen. Efter mycket velande valde vi en powerwalk, med paus för kaffe och sen powerwalk tillbaka till skolan. Klarade oss precis från regnet!!

Nu har Olivia o jag badat, Linnea kom hem från träningen som en dränkt katt och snart är det dags för.....Grey´s. Har sett reklamen för detta och jag säger bara....Oh....MY...God!!!!!
Marie, imorgon blir det kaffe snack kring detta!!!! Karin, njut av din härliga dag!!!!Miss you already!!









                    vårt fina akvarie och fiskarna lever än!!

                             Puss och go´natt alla fina!!

Kommentarer

Postat av: Karin

Du har de finaste tjejerna!!!! Å Magnus kan vara rätt så nöjd med sitt akvarium även om jag tycker fiskar är skittråkiga ;-) kraaaaam

2008-10-22 @ 21:41:50
URL: http://karinkristina.blogg.se/

Postat av: Magnus

URSÄKTA!! Nu tar vi ditt inlägg igen... " Åhh, ni har det finaste akvariet och de finaste fiskarna!! Å ni kan vara rätt så nöjda med barnen också...."

2008-10-22 @ 22:52:06

Postat av: Annie

Har hört talas om den där trailern, själv missat den...vad var det den lurades om?!



Har fått två avbokningar den här månaden och sålt riktigt dåligt :( eller rättare sagt sålt bra till de få som var på träffarna men va gör man när tre stycken dyker upp?!

2008-10-23 @ 09:37:13
URL: http://anniestankar.blogg.se/

Postat av: Karin

Jag tror din man börjar bli en PB... ;-)

2008-10-23 @ 09:49:23

Postat av: pernilla

mm, Karin, det tror jag också. Han smyger omkring här lite då o då. Men han är ABSOLUT INTE nyfíken. Säger han ialla fall=)



Kramis

2008-10-23 @ 10:07:49

Postat av: Magnus

PB hit och PB dit.... Måste tacka för att ni bruttor tog med P på fotograferingen.... Fick se resultatet idag....... God damn!!

2008-10-25 @ 00:12:11

Postat av: Karin

Magnus - Du har inte bara fantastiska fiskar, du har den snyggaste frun också! kram

2008-10-26 @ 12:27:43
URL: http://karinkristina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback