Lördagsfika

2008-04-26 @ 16:38:14
Efter en stressig vecka och lätt abstinens att inte ha fått till en träff med Ciccie på jättelänge! så lyckades vi äntligen klämma in en kortis på förmiddagen. Åsa, jag, Olivia o Ciccie hälsade på hos Pernilla på nya arbetsplatsen. (kändes jättekonstigt att se henne där och inte hos oss) men käck o glad o trevlig mot allt o alla, hon är som klippt o skuren för yrket. God latte kunde hon göra också!

Därefter blev det hämtning av Maja från kalas, in på systemet o inhandla dryck för kvällens tjejmiddag, vi hann också med blommor både till födelsedagsbarn o till den egna trappan.

Hade behövt en liten paus o bara få blunda en liten stund, men nä här är det full fart. Magnus slutar 5 och middagen börjar 5. Ingen rast ingen ro. Rapport om kvällens aktiviteter kommer imorgon. Ha en skön lördagskväll allihop. Nu har solen hittat hit igen också, så nu börjar partypinglan i mig sakta vakna. Tjohooo!!!!!!!!!

image632

                                           Underbara Pernilla i full fart

image633

                                           Olivia o Åsa njuter av smaskig fika

image634

                                  Back from NY och bildskön som vanligt

Kommentarer

Postat av: Andreas

Ser härligt ut i storstan. Var i Sthlm förra veckan och fick mersmak. När man bor i en landsortshåla kan man få lite storstadsabstinens ibland, men sen är det faktiskt lika skönt att åka därifrån. Nästa gång får det nog bli en sväng till Götlabörg. Tips på bra restauranger (förutom Sjömagget, Basement m m)? Prisvärt och gott ska de va! :)

2008-04-28 @ 11:59:20
URL: http://karlandreas.blogg.se

Postat av: Anonym

Rekommenderar Magnus o Magnus, helt underbart gott o trevligt. Tranquilo är min favvorestaurang som du kanske märkt på bloggen. har mest druckt goda drinkar där, men också ätit. Alla var supernöjda med maten, så ett besök där är inte fel.
Hello Monkey är kul o annorlunda. Asiatiska speciella smaker o tonfisken är gudomligt god.
Hör av dig om ni kommer hitåt så får vi träffas en stund
P

2008-04-28 @ 13:41:57

Postat av: Andreas

Sounds like an idea! :) Tack för tipsen...alltid bra så att man kan kolla in deras hemsidor.

2008-04-28 @ 16:50:31
URL: http://karlandreas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback