Borta bra, borta bäst!!!

2008-04-20 @ 22:15:05
Hemkommen från en OTROLIGT skön och härlig skidsemester i sälen. Hade kunnat stanna en vecka till, minst!!!
Allt har bara varit sådär toppenbra från början till slut: Tjejerna klarade bilresan utan större gnäll och ojande. Stugan vi hyrt av Annika var jättefin o fräsch med MASSOR  av snö utanför. Tjejerna hann knappt kliva ur bilen förrän de var uppe o klättrade och åkte kana i alla stora högar. Helt otroligt hur mycket snö det var. Fram till bara några mil innan Sälen var det barmark.

Första dagen i skidbacken bjöd på STOR sol, till min stora förtjusning och tro det eller ej, Karin, men jag fick faktiskt ta av mig en tjock tröja!!! Tjejerna kämpade tappert i prova på-backen en stund innan det var dags för första åket i knappliften och grön backe.

Efter några åk på vingliga ben och en galen Olivia som totalvägrade ploga och bara ville åka fort(vem är förvånad) så blev tjejerna bättre o bättre för varje gång. Magnus o jag fick till några egna åk för att känna på den egna formen men annars kämpade vi mest på hela familjen.

Dag 2 och 3 var vi mest vid Gustavsbacken, och Olivia fick ÄNTLIGEN åka stolslift som hon tjatat om sen vi kom till backen. Väl uppe hälsade vi på Snögubben och därefter drog vi iväg till snögubbeborg och härlig lång skidåkning som hela familjen kunde njuta lite mer av.

Kan ju berätta hur mycket som helst, men jag tror att ni förstår hur bra vi har haft det! Sol, skidor, våfflor, härlig skidåkning, massor av snö får summera semestern. Och lite Mjölbybor stötte vi ju på förstås. Evaa Larssons ljuva stämma hörde jag vid After Skin och Familjen Stackling såg vi på håll.

Nästa år blir det en hel vecka. Minst! Och då blir det skidskola för tjejerna så kanske vi kan komma iväg i ännu större backar.
Väl hemma igen blev det cykling innan vi knappt kommit innanför dörren. Snacka om att ha blivit aktiverad i några dagar. Men fy vad det är värt det!!!!!

image610

                            De första stapplande åken i prova på-backen

image611

                                                 Fikamys i backen, ett måste!!!

image612

                                           Första turen upp mot högre höjder!!

image613

                                             På toppen av Gustavsbacken!!!!!!!

                            

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback