Myshelg med mamsen o papsen

2008-04-13 @ 20:50:00
Har haft en riktigt mysig helg med mycket innehåll. Lyckades till och med få iväg grattis kort till Isac och Noah på 2-årsdagen i fredags. Jippi!! Hoppas killarna fick en härlig födelsedag Jessica! Såg fram emot en mysig fredag och efter 2 glas vin så däckade man som vanligt efter en tuff arbetsvecka. Därefter rivstartade vi lördagen med gårdsstädning och tro´t eller ej, SNÖ, som försvann fort, tack och lov.
Vid lunch dök mamma o pappa upp och snacka om att man är bortskämd när pappa har gjort den supergoda italienska blomkålstomatpastasåsen (långt o krångligt ord). Och Magnus blev lika lycklig när det visar sig att mamma ännu en gång bakat hans favoritmarängtårta. Så här frossades det på både det ena och andra. Olivias ögon tindrade när hon fick nya paket och bli firad, IGEN!! Lycka!!! Eftersom vi fick vårkänslor under fredagen kom vi på den superbraiga idén att grilla på lördagen. Sagt och gjort, fläskfilé och klyftpotatis med tzatziki. Så smarrigt o gott och bara doften av grillat!! Mums! Längtar efter många goda grillkvällar.

Och som grädde på moset fick Olivia chansen att glänsa med att ha lärt sig cykla helt och hållet!!! Stolta föräldrar fick springa bredvid för att hålla lite koll på läget. Hon blir ju gärna lite VÄL modig som en del av er kanske vet!! Jessica o Malin, nu måste ni faktiskt komma hit och se detta fantastiska!!!! (och Malin, det börjar bli skönt på uteplatsen nu)

Har även hunnit med att kolla in Linneas fotbollsträning. Trodde att hon skulle skämmas ögonen ur sig när hela släkten dök upp på träningen, men hör och häpna, det var ingen fara.

Avslutade en lcykad helg med ett besök på Universeum. Mamma höll sig låångt ifrån ormarna men annars var de imponerade av stället. Och vem är inte det?! Idag lyckades vi också få se de underbart söta små aporna.

Vinkade hej då till mams och paps, lämnade Linneorna i Eklanda och susade hem till Sisjön för att terrorisera grannarna med Bobbycar och en Olivia som kröp upp i knät på grannen Monika, som i godan ro FÖRSÖKTE läsa en bok i solen. (tills huliganen dök upp) sen blev det cykling. Igen! Jag lyckades komma iväg på en skön joggingtur och Vivan o Magnus höll mig sällskap en bit. Snacka om att man får motion när barnen lär sig cykla!!! Men en stolt moder springer gärna bredvid gullungen. Förstås!!! Natti natti!!!

image597

                           En härlig vårdag med mor och far på besök

image598

                                          Linnea Linnea Olivia o Magnus

image599

                                                        Kolla in supercyklaren

image601

                                Tone Bekkestad, släng dig i väggen!!

       

Fler bilder kommer en annan dag.

                            Emil och Mia, ett stort grattis till förlovningen från oss. Stora kramar!!!
                                                                                    ♥
 

Kommentarer

Postat av: Natalie B

Hej!

Du är välkommen att vara med i min tävling här:
http://natalieb.blogg.se/tvling.html
Du kan vinna ett hemligt paket till ett värde av TUSEN KRONOR!!

2008-04-13 @ 21:01:03
URL: http://natalieb.blogg.se

Postat av: Karin

Måndagen den 14april kl 21 tänder vi ett ljus Engla och hennes familj, för detta medelande vidare till så många som möjligt så att många fönster få lysa för Engla

2008-04-14 @ 15:13:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback