Gympaavslutning

2007-12-08 @ 23:32:36

Så var det då dags för avslutning i gympan. Och just denna gång tror jag Olivia fått i sig nåt uppåttjack. för en vildare unge har väl aldrig skådats innan. (Och modern stod vid sidan av o skämdes lite grann)
Ett moment var att kasta ärtpåsar till varandra. Robin började så fint och lugnt att kasta så att Olivia kunde fånga ärtpåsen. Hon däremot tog i från tårna och drog iväg påsen över halva gympasalen!! Galning! Jaja, tänkte jag, vi får nog sätta henne i handbollslaget till våren=) Tror att hon skulle passa in alldeles utmärkt!!
Sen var det hinderbanan! Som en virvelvind eller mindre tromb drog hon iväg över bommar, under madrasser, hoppade hejdlöst från plinten och var totalt vild!!
Men... vid diplomutdelningen sitter den lilla sötnosen som ett ljus och bara väntar på sin tur, och rätt som det är säger hon med hög röst: ska inte vi få hämta snart? Tålamodet är inte den starkaste sidan=)
Men en stolt dotter får till slut hämta diplomet och 2 skumtomtar och den stolta modern bara ler!!! Vad annat kan man göra åt en älskling!!!

image259

                                          Olivia, Robin o alla de andra

image260

image261

                                   Gympafröknarna Marie o Cecilia

image262

                           Stolt som en tupp mottogs diplom o skumtomtar



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback