Veckan som gått

2008-08-23 @ 10:51:29
Äntligen! För första gången på en vecka sitter jag vid datorn en stund. Vart tar veckorna vägen? Helt plötsligt är det lördag igen och jag inser att det är över en vecka sen jag bloggade. Jaa, det är väl såhär det kommer bli framöver.
Kanske inte var den smartaste idén att både starta upp en ny förskoleklass och börja sälja kläder samtidigt. Men, vad sjutton, man får väl utmana sig lite ibland. Den som lever få se hur det går!! Ser ialla fall fram emot att komma igång med mina träffar och kläderna är helt fantastiskt fina.

Vår fest i lördags blev hellyckad. Vädret blev kanonfint, så vi kunde sitta ute en stor del av kvällen och partyhumöret var på topp hos de flesta.  Massor av bubbel, rosé, öl, cosmopolitans mm hade en rykande åtgång. Stackars mamma o pappa  fick stå ut med "skönsång" och hög volym till morgonkvisten. Och vad hade vi gjort utan dem dagen därpå? Det plockades, diskades och fixades så huset återfick normal form. Tusen tack!

I onsdags var Ciccie o Karin här på lite fika och koll av me and i-kläderna. Behövde ju öva lite på vad jag ska säga så då ställde de upp, plus att vi fick lite mystid ihop.

Igår var Ciccie, Jessica o jag ute på en liten minirunda på stan. vi började på Swedish taste med ett otroligt gott glas vitt. Här snackar vi vin!! Tyvärr var inte Per på plats, hade varit himla kul att få träffa honom.
Sen gick vi vidare till.....Tranquilo där vi faktiskt åt denna gång, supergott med många roliga smakkombinationer, en mojito slank förstås ner men stämningen var alldeles för soft så vi gick vidare, tro det eller ej!! Hamnade på Sohos övervåning där vi softade i sköna soffor och helt plötsligt kom på att "vi sitter nog i vipdelen" (ett engelskt band spelade där) och när de började blev det soprent på folk, förutom oss 3 som lugnt satt kvar och käkade oliver o nachos.

Idag blir det kalas för Olivias del, kompisen Melissa fyller år. Sen kommer Jessica, Stefan o Lilly hit. Funderar på att grilla. Förslag på vad, någon? Ska bli mysigt att umgås lite.



                                          Fix inför festen



                                 Finfina Mia och Emil



                           Än så länge lugnt o städat



                                        Festglada vänner



                                 ...och en festglad Erik



                         Åsa, Maja, Manne o Joakim





             Joo, det är faktiskt Anna-Lena på båda bilderna!!!!



         Alla barn höll sig undan (undrar varför) utom sötElla



                 Karin o Ella rockar loss på dansgolvet



              Även Jessica o Ciccie ger sig ut på dansgolvet


ok, inte HELT nyktra (och jag säger som Karin: med såna här kollegor blir det aldrig tråkigt på jobbet)



                      Åh, det är så vackert så det gör ont!!!! (hahahaha)
                               "Du måste finnas, du måste......"



         En något tröttare partypingla, malin med fina magen



                       Magnus, Jessica o åsa softar lite



           Tack vänner o familj för fina presenter och en kul kväll

Kommentarer

Postat av: Karin

Tack själva för en toppenfest! puss

2008-08-26 @ 20:45:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback