Måndag

2008-06-16 @ 20:05:37

Nu börjar nedräkningen inför semestern. Bara någon vecka kvar sen har man 6 härliga veckor framför sig, som visar sig vara rätt så fullproppade med roliga aktiviteter. Annars brukar vi försöka att inte boka upp oss alltför mycket under semestern. Rivstartar semestern med tjejtripp till Halmstad med galna, härliga, underbara brudarna Pernilla, Åsa, Camilla, Karin o förhoppningsvis Ciccie. Snälla, följ med oss!!                                                                                             På programmet finns också en tripp till Öland, en tripp till Mia o Emil i skåne och givetvis över till Köpenhamn. Ska bli såå kul att få träffa er igen!!
Ska också försöka få till en resa till Stockholm för att kolla in Gurres skådespelartalanger. Sen får vi ju fint besök från Luleå av Janne o Linda.
Mjölby måste vi ju också klämma in på nåt sätt. Ridning på Omberg är utlovat som födelsedagspresent i år igen.
Och till sist drar vi ju iväg 2 härliga veckor till Kroatien med Hågge, Monika o barnen. Ska bli sååå härligt och sååå underbart!!!! Där har ni vår semester mer eller mindre. Tjoff så har 6 veckor gått och det är dags att ladda batterierna inför höstens anstormning av nya galningar. Har idag bestämt mig för att ändå ta förskoleklassen efter en hel del velande fram och tillbaka.

Imorgon är det 11 år sen vi åkte till Mölndals BB för att välkomna Linnea till denna värld. 11 ÅR!!! Helt galet!! Vart har tiden tagit vägen egentligen?? Tänk att man minns allt kring förlossningen som om det var igår. Varje liten detalj under hela den dagen är klart kvar i minnet. Fantastiskt!!
Och vi har ju världens finaste tjej, som börjar bli tonåring på många sätt, men ändå inte. Älskar dig massor min fantastiskt fina tjej!!

                                                                                                    ♥



Kommentarer

Postat av: mia

dito!

2008-06-17 @ 16:58:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback