Härliga helg!

2008-11-02 @ 20:16:13
Har haft en helt fantastisk helg, förutom min onda rygg då, som höll på att sabba för mig.
Efter naprapaten i fredags åkte jag hem, tog det lugnt en stund och drog sen in på stan för att träffa Monika och Petra. Petra hade tänkt ägna hela lördagen åt att leta  brudklänning, men efter bara en halvtimme hade hon hittat DEN! Så självklart ville hon fira detta på bästa sätt och på bästa stället i Stada, Tranquilo!
I vanliga fall är ju detta mitt favoritställe nummer 1, men snacka om att alla kufar som finns hade lyckats ta sig dit i fredags. Eller så var jag bara extra stingslig för att ryggen värkte, vad vet jag!
Mysigt var det ialla fall att få träffa ex-svägerskan en stund och bara prata.

I lördags mötte vi upp tjejerna igen, på Elgiganten där Monika shoppat loss till nya lyan. Olivia fick träffa StorMartin, som vi inte träffat sen Kroatien, och efter typ en halv sekund av blyghet var hon förstås i sitt esse. Stackars Martin!

Kvällen blev förstås hur trevlig som helst när Karin, Henrik och Axel kom hit på lite mat och mys. Olivia klädde ut sig till prinsessa och Axel blev riddare. Och den här gången lekte de hur bra som helst. Hela trappan blev en stor koja med kuddar och filtar och gosiga barn.
Själva slappade vi i varsin soffa och kunde prata ostört i stort sett hela kvällen!  Det är såå härligt när man ser fantasin flöda hos barn!

Idag sken solen från en knallblå himmel. Så istället för chokladmässa, som Åsa o jag hade tänkt, så blev det varm choklad och bullar, muffins och kaka vid havet istället.
Fick även med oss Marie på vår lilla utflykt.

Och jag säger det igen, havet har en sån härlig inverkan på hur man mår. Man får ett lugn i hela kroppen när man sitter och tittar ut över det blå, man ser en båt, man hör fiskmåsar och vågskvalp och allt är så otroligt rofyllt.
Sen lekte vi inte nudda gräs och vatten. Olivia var som en bergsget på klipporna och Marie var inte sämre hon.
en helt perfekt avslutning på denna underbara helg helt enkelt!!

Nu har vi precis ätit snyggUffes special: Chickenwraps med kyckling, paprika, lök, creme fraiche o sambal. Smaskens!

Imorogn tar vi tag i våra projekt: fixa källartrappan, ringa mäklare, banken och veckan får fortsätta med att fixa köksbänk och allmänt fix och trix av alla småsaker som inte är gjorda. Ifall det blir så att vi får för oss att försöka sälja. Och köpa huset i Solängen. Vem vet??



                                         Prinsessan Olivia



                             Lady och Lufsen-moment





     ..för när storfiskar´n talar om hur stora fiskar han får....



                       först en brandbil sen en koja



                    Tack fina vänner för en trevlig kväll!!
















      Tack Åsa och Marie för en mycket lovely eftermiddag!
                              Ses på jobbet imorgon!!

Kommentarer

Postat av: Marie

Tack själv du!

2008-11-02 @ 22:07:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback