Tiden rusar på

2008-11-24 @ 22:24:18
Och vips så är det ny vecka igen. Och en hysteriskt uppbokad sådan. Ikväll var det me&i träff, imorgon blir det vernissage på fritids, onsdag julfest med 2:orna och Linnea har match, torsdag arbetslagsträff, fredag nobelfest, lördag än så länge ingenting, och söndag, stan med brudarna och brunch på in contro, sen adventsfika här hemma.  Sådär, det var den veckan det! Och så vill man ju helst pilla in lite träning nånstans också.
Jaja, ilandsproblem, men ändå, jag blir stressad bara jag tänker på att orka med allt.

Helgen har ialla fall varit lugn och skön. magnus har varit iväg på racketlonturnering, julbord och andra skojigheter, medan jag o tjejerna drog till Tjolöholm Slott och julmarknaden. Kallt, men mysigt. God fika med årets första lussebulle, massor av smaskigheter att shoppa och en klättrande tomte, som Olivia absolut inte ville hälsa på. Blen var full med tjejer eftersom Linnea fick med sig både Linnea och Natalie. Myslördag.
Lördagskvällen myste vi med lax, smågodis, glögg stjärnor på is och en sprakande brasa. Och en Olivia i lucianattlinne med krona på huvudet. Den kronan kommer inte leva fram till Luciadagen, var så säker!!

I söndags var Linnea på Bowlingkalas och Olivia o jag åkte in till Linné och tog en trevlig fika med Malin, Jessica, Line, Erik o Åsa. Line sov mest hela tiden och var inte ett dugg intressera av sin omgivning. Men söt som socker är hon förstås,det lilla pyret!

Avslutade helgen med me&i-visning här hemma. Mer glögg, kladdkaka, ostbollar, toffé, brända mandlar och andra nyttigheter bjöds det på och lite shopping förstås. Mys!



                  Frusna tjejer väntar på godisregn från tomten





                                           Fika på slottet


                              HA EN LOVELY VECKA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback