Härliga advent

2009-12-01 @ 14:49:32
Äntligen har man nåt som lyser upp den regniga och mörka tillvaron. Här har pysslats, bakats och fixats sen i fredags. Är ju ett fan av allt som händer innan själva julafton. Lika mycket som jag älskar att ta bort stakarna och stjärnorna efter nyår, lika mycket älskar jag att få plocka fram dem till första advent.
I fredags hjälpte hela familjen till med att pynta och göra fint i vårt hem.

Igår bakade vi HELA dagen, med ett litet undantag medan lussebullarna stod på jäsning, då Magnus o Jag passade på att kuta runt sisjön. Kan lätt säga att det var den vidrigaste löprundan på flera år! Vad hände??

Sen fortsatte bakandet. Linnea gjorde mumsiga cupcakes a´la Leila, inför kvällens tjejträff med tjejerna i klassen.
Lussebullar stora som katter fixade Olivia till, vi hann baka tryfflar, knäck och chokladkola också innan vi bara myste resten av lördagskvällen.

Idag har vi hunnit med att kolla in en dansande Ella på Gymnasium, vi har bakat pepparkakor och fixat en ursnyggt pepparkakshus innan vännerna anlände för vårt årliga adventsfirande. Mysfaktorn är hög!! And I love it!
Hoppas på att få tillbaka lite av den energi som hållit sig borta största delen av november. Helt klart står träning högst på den prioriteringslistan!!

I måndags visade Olivia med kompisar, upp sitt tema:musik på förskolan. Såå söta och såå duktiga, en elgitarr av bakelser prydde fikabordet. Kul!






































Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback