Hemma igen!

2009-07-30 @ 12:43:50
Har haft en urskön semester på alla sätt. Men att komma hem och få sova i sin egen säng slår nog det mesta.
Har tagit morgonpromenad med Jenny A i Mjölby. Gick och gick, och pratade och pratade och fick med oss nybakade frallor hem till övriga familjemedlemmar. Nice! Hade kunnat gå hur länge som helst och bara prata. Tack Jenny!

Magnus o jag har i stort sett hållt våra löften om att motionera varannan dag, heja oss!! Magnus kutade i regn o rusk ut mot Vadstena när vi var ditbjudna av Catja o Christoffer på grill och hästridning (för barnen ialla fall) ¨Långbord under eken, delar av barndomsvännerna med sina fina familjer och gott grillat, trots regn! Mys pys på alla sätt. Linnea råkade trilla av hästen men som tur var höll nyckelbenet denna gång så hon var modig nog att hoppa upp igen. Olivia travade på som en galning och det gjorde även Theo o Tyra, modiga ungar!!!

Nästa stopp blev i Stockholm. Började med ett besök på Nibbla där Linnea, Magnus, Linda o Felix har en söt liten sommarstuga. Fick en skön stund i solen med fika, barnen hann med ett dopp och sen susade vi vidare till Mattias, Åsa o Tindra. Prinsesslek, grill och bara skönt mys även där. Vaknade tidigt på morgonen så innan lunch hade vi redan hunnit med Blåbärsplock, lekparken och en avslutande smoothie innan vi hämtade upp Linnea vid huset i Spånga där barnen hann med ett snabbdopp i poolen innan vi drog vidare mot Skansen.

Efter Skansen lyxade vi in oss på hotell där vi slappade i sängarna mest hela kvällen o njöt av god hotellfrukost dagen därpå.

Gröna Lund med tusentals andra, roliga åkattraktioner härligt väder och glada barn! Tyvärr var kön till insane alldeles för lång så den tar vi nästa gång!!

Efter Grönan drog Magnus, jag o Olivia iväg till Arlanda för att fortsätta upp till Luleå.
Leos Lekland middag på Färjan, slappa dagar att bara vara och en härlig båttur i skärgården hann vi med.
Har ätit min första surströmming och måste säga att det var riktigt gott! Kanske har det med det härliga sällskapet att göra och hela grejen kring det hela, men jo, helt klart godkänt!
Häftigt att få se Norrland på sommaren för det blir ju aldrig mörkt!!! Det kändes som att gå o lägga sig mitt på dagen och då var klockan halv 3 på natten. Galet!

En snabb mellanlandning i Mjölby på hemvägen där vi lunchade o fikade innan vi till slut landade hemma!! Har sovit hur skönt som helst i min egen säng!!

Nu: shopping, sen kommer lite härliga bilder från vår sköna semestertripp



Kommentarer

Postat av: Marie

Kom igen med de där bilderna nu =) X

2009-07-31 @ 09:53:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback