Göteborgsvarvet 2009

2009-05-17 @ 13:58:53
Så har det gått ett år sen sist. Förra året sprang Stenberg vavet och jag var mäkta imponerad av detta. Blev själv sugen på att springa. Då! Sen blev det inte mer.
I år stod vi på Lindholmen och såg alla dessa fantastiska löpare och precis i rätt tid för att se eliten kuta förbi. Imponerande! Snabbt, lätt och inte tillstymmelse till trötthet eller minsta svettdroppe!!
Sen kom resten! Hann ge både Peter och Kina en snabb, svettig kram innan de joggade vidare. Höll på att missa Annie, men en uppmärksam Karin hojtade till och vi kunde åtminstone heja på avstånd när superduktiga Annie kutade förbi, på fel sida!!!! Alltså från där vi stod.
Nästa år blir det kanske debut. Så sa jag förra året också. Kanske!

Kvällen blev lugn o mysig med god paj och mys i soffan. En liten gnutta schlagerfeeling hanns också med. Fast, så intressant är det faktiskt inte med den stora festivalen.


Idag har vi varit vid sjön, Olivia har känt på vattnet (brr, kallt) käcka familjen har lekt kurragömma bland träden och jage på vägen tillbaka. Hur många vuxenpoäng ger det tro?
Nu är Olivia hos Frida o leker en stund. Stack in huvudet och kände doften av nybakade bullar. (hur god är inte den lukten då)

Själv ska jag snart iväg på brunch, en favorit i repris, med Karin, Helena o Marie. Känns riktigt lyxigt och härligt att avsluta helgen med en lovely söndagsbrunch. Och med dessa brudar kan det bara bli toppen!!!



               4 glada, göteborgsvarvspåhejare vid Lindholmen



                                   Kallt i vattnet i Sisjön






Kommentarer

Postat av: Annie

Jag låg ju i omkörningsfilen ;) Kram!

2009-05-17 @ 22:18:06
URL: http://anniestankar.wordpress.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback