ljuvliga sportlov!

2010-02-16 @ 22:16:31
Det är såå skönt att få ett avbrott från vardagen och jobbet. Sova lite längre, äta långfrukost, umgås mer med familjen, träna och bara vara. I love it!

Idag har det hunnits med både morgonträning med Ciccie, trevlig fika hos Pernilla, lite sjukgymnastik för Pernilla, duktiga hon, hon kämpar med sitt onda knä.

Efter gymnastiken blev det bio med Ciccie och flickorna; Alvin och gänget 2. Trots dålig kritik så var den helt ok. Vi skrattade högt flera gånger och tjejerna var väldigt nöjda.

Linnea och Sofia var också på bio, Valentine´s day. Efteråt ville de INTE umgås med oss, några andra var tydligen mer intressanta=) Filmen var ialla fall godkänd!

Nu softar vi bara. Olivia somnar numer till OS, Linnea och Stenberg kom precis innanför dörren, Magnus är på Casinot och jag, jaa, jag längtar mest efter våren, solen och New York!!!

Imorgon blir det träning igen. Lunchpass: Bodypump! Beach 2010 är inte långt borta, så nu gäller det att sätta fart. Javisst ja, vi ska ju springa Göteborgsvarvet om 3 månader. Hua, DET känns låååångt borta. Magnus och jag flåsade runt Sisjön igår, eller rättare sagt, jag flåsade och Magnus var oroväckande pigg. INTE BRA!! För mig alltså!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback