Nytt år= nya möjligheter

2010-01-02 @ 18:46:11

...och förhoppningsvis massor av kul att se fram emot.
Har tagit en välbehövlig timeout från bloggandet men får väl summera lite av allt mysigt som hänt under julen.
Vi har haft finbesök från Line o morsorna. Precis lagom kom snön, så självklart har vi, som alla andra, passat på att åka pulka och leka i snön. Helt underbart!

Har myst 2 gånger med frukost på stan. En på Soho med Malin, Pernilla o Ciccie, där även den sista julshoppingen ingick, och självklart en trevlig lunch på Avalon. Me like!

Den andra frukosten fick Karra och jag på Lilla Franska i mellandagarna. Utan barn och bara en soft morgon och förmiddag.

Vi har hunnit med en skridskotur på Heden också. Olivia börjar bli riktigt säker på skridskorna nu och även jag lyckades stappla mig fram, för första gången på MÅNGA år!

Julafton blev en lugn och mysig dag/kväll, med allt som hör till: Mia och Emil firade tillsammans med oss, tomten kom på besök, klappar, massor av mat, en välbehövlig promenad, mer mat och ett skönt lugn. Har faktiskt inte varit stressad överhuvudtaget denna jul.

Juldagen drog vi till Mjölby för mer julfirande tillsammans med mams, paps, Hågge o kusinerna. Mer mat, mer mys och massor av snö. En stor snögumma pryder numer mammas o pappas trädgård, tillsammans med Olivias snölykta.

Fick mysa med Jennys och Staffans lilla Olivia en stund också. En sån söt pytteliten fin tjej!!

Linnea drog vidare till släkten i Tranås och vi lämnade med sorg all härlig snö för att återvända till ett slaskigt Göteborg. suck!

Ett skönt lugn har landat hos oss och det känns helt underbart att bara vara ledig och göra vad som faller en in, tränar, softar, umgås, myser, fikar, tränar osv osv...


Nyår firades som vanligt med Gerles och Hemmingbergs. Snittar, bubbel, hummersoppa, oxfilé och hemmagjord glass tillsammans med en otroligt god chokladsufflé (ja, vi gjorde ett undantag för Nyår) ingick i menyn. Ännu mer skumpa, gott vin och en cigarr på tolvslaget. Glada barn och vuxna= succé!

Nyårsdagen började med god frukost hos Gerles, sen pälsade vi på oss, tog grillen under armen och gav oss iväg till klipporna vid havet. Grill, varm choklad och vintermys är ett härligt sätt att börja nya året med.


         

       

       



               

       

   


























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback