1:a maj 2010

2010-05-01 @ 21:57:27
Igår firade vi valborg med vår sedvanliga tradition att göra det tillsammans med Familjerna Gerle och Hemmingberg. Som alltid med god mat och gott att dricka.

Idag har Olivia varit på kalas på bushuset. Den här gången tog vi med kläderna, efter att ha blivit bestulna på nya skorna förra året. Magnus och jag passade på att njuta en stund av Göteborg. En god latte på nya fräscha le Pain francais och ett skönt häng i snygga fåtöljer fick det bli. Kan absolut rekommendera alla att göra ett besök. Äntligen ett fik inne i stan som man faktiskt vill tillbaka till.
Hann med att shoppa lite också. Grandma´s ligger precis i närheten så givetvis slank det ner 2 fiiiina muggar från green gate i shoppingpåsen.

Därefter tog alla mina krafter slut. Frusen och febrig har jag spenderat resten av eftermiddagen och kvällen i sängen eller soffan. Magnus har gjort  fint på vår altan med tomatplanta, jordgubbsplantor och snygga färgglada blommor i våra lådor på väggen. (Olivia valde färger) Lovely!! Nu måste bara värmen komma så man riktigt kan få njuta av uteplatsen.


Förra 1:a maj såg det ut såhär. Tro det eller ej.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback