En skön helg

2010-05-31 @ 19:31:01
Har haft en riktigt skön helg!
I lördags drog vi iväg till Liseberg, Och nej, vi var inte ensamma där! Men en del karuseller hann vi med ialla fall. Lsebergsbanan, jukebox, slänggungorna, tornet, 3d-film och sockervadd. Sen var ju Majas blockflöjtskonsert helt fantastisk. Typ 300 blåsande barn på en och samma gång, kan det bli bättre än så???

Kvällen gick i glamourens tecken. Ciccie, Pernilla o jag tog på oss klackarna, nåja, jag o Ciccie ialla fall, och sen bar det av till Bergakungen med Cosmopolitans, Virgin mango Daquiri, cider och campari juice. Efter det var vi laddade som tusan för Sex and the City. Och nä, filmen i sig var ingen höjdare, men ändå!!Alla coola kläder, skor väskor och Samanthas dräpande kommentarer gör 2,5 timme helt klart värt det ändå!!

I söndags bjöd Olivia o Magnus på god frukost, sen blev det jobb för Magnus del och en lång och skön cykeltur för mig och Olivia. Olivia skulle bestämt åka till Handlar´n i eklanda av alla ställen och handla glass. Ett pitstop på vägen för lite vatten hos Familjen Marcko, resulterade i kaffe, kaka och en skön eftermiddag på altanen istället. Riktigt mysigt!!

Söndagskvällen tillbringade vi inne på Avenyn och Joe Farellis med deras SUPERGODA och supertunna pizzor. Mums!!! En härlig mors dag-present från Olivia, eller hur??












och så en nypa glamour i tillvaron











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback