Datorn har kraschat, bilen behöver fixas och pengar behöver sparas. Gaaaah!

2010-09-01 @ 17:34:21
Varför händer allt alltid samtidigt??? jag fattar inte det, men så är det.
I somras fick vi punka på bilen, som Pernilla och jag hade löst alldeles utmärkt om inte en vänlig man kom till undsättning. skönt ändå i värmen, att någon annan gjorde samma sak på typ 5 minuter, som vi hade gjort på 20 minuter, eller nåt.

Hur som helst, nya däck behövs=utgifter, och dyra sådana, datorn la av häromdagen= ny dator= dyr utgift till, sidospegel på bilen paj= ånnu en tråkigt dyr utgift. Spara pengar till Thailand= lättare sagt än gjort!

Alltså sitter jag nu vid Linneas dator (som också lägger av ibland och lever sitt eget liv) Har inte bloggat på lääänge, har inte lagt in kort på lääänge, men kanske kan det komma några bilder så småningom.


Idag kom solen tillbaka efter att ha varit borta typ hela augusti. Underbart! Snälla, låt det bli en fin och solig september.

I söndags drog vi ut på svamputflykt tillsammans med Manne och tjejerna. På med regnkläder och stövlar, fram med ryggsäcken och en smaskig matsäck med varm choklad och smörgås, och bullar förstås. Sen gick vi, upp och ner, hit och dit, hittade lite kantareller, hittade massor av blåbär, fikade, gick lite till och både vi och alla tjejerna njöt i flera timmar. En härlig känsla att sen komma hem, steka kantareller och mumsa god blåbärspaj. Hurtiga familjen? Jovisst!


Linnea som var i Varberg på bröllop blev lite avis på vår söndag, så kanske blir det en utflykt till nu i helgen, då vi har hand om Ella o Maja hela helgen. Kul att även en tonåring vill ut i skogen och mysa.

Ha en fortsatt skön onsdag med sooool!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback