Flerbarnsförälder för en helg

2010-09-05 @ 20:04:44
Och det har gått HUR bra som helst! Det märks att vi börjar få stora tjejer. I fredags hämtade vi hem Ella och fick en mysig fredagskväll med Olivia och Ella. Linnea sov hos Ebba och Maja var på badkalas och sov sen över hos en kompis.
Lördag morgon 7.45!!!!!kom 2 vakna och hungriga tjejer in i sovrummet och ville ha frukost. Lyckades dra mig till 8.15 innan vi satt vid frukostbordet. (vet inte när jag var uppe så tidigt en helg??) Klockan 10.00 var vi i Långedrag och hämtade upp Maja. Efter ett snabbt stopp i leksaksaffären(Olivia skulle på kalas) så packade vi ryggan för en snabb utflykt till havet i det härliga vädret. Tjejerna hann med både klättring i klippor, känna på ett kallt hav, njuta av varm choklad och smörgås innan det var dags för kalas.

När Olivia var på kalas passade vi andra på att åka till godisaffären och plocka oss en stooor påse lördagsgodis. Ella och Maja var saliga!!

Lördagskvällen ägnades åt spel, lek, grillat, lördagsgodis och bara en massa skönt mys! Ebba o Linnea myste en stund med oss innan de tog cyklarna till Eklanda ett par timmar.

Vaknade söndag morgon och åt frukost a´la storfamilj. Riktigt, riktigt mysigt måste jag säga. Trots 2 tystlåtna, trötta tonåringar.

Sen ägnades resten av söndagen åt att skjutsa tjejerna till och från gymmet. Först ut var Ella med funky kids, sen var det Olivias tur, och sist ut var Maja. Däremellan hann vi klämma in en lovely fika hos familjen Gerle och en stund i solen.

Nu har vi ätit, badat och fixat alla kvällsbestyr, lugnet har åter lagt sig i hemmet och allt är som vanligt igen.
Jaha, då har man alltså provat på att vara flerbarnsförälder för en helg och jag ger mig själv; med beröm godkänt!!!! Och resten av familjen också. Tjejerna (och Magnus) har varit fantastiska!


Ha en riktigt skön söndag!! Nu ska vi leta billiga flygbiljetter!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback